Verhoogde odds van 100 voor AZ tegen Anderlecht bij BetCity

Sydnes Meekes
19. april 2023

Donderdag 20 april zal AZ het opnieuw gaan opnemen tegen het Belgische Anderlecht. AZ moet 2 goals verschil winnen voor een verlenging of 3 voor een directe overwinning. Of ze dit halen of niet, bij alleen een overwinning krijg je bij BetCity al 100x je inzet voor wedden op AZ om te winnen.

AZ Alkmaar zal mikken op een 3-0 overwinning als ze het donderdag 20 april gaan opnemen tegen Anderlecht in de terugwedstrijd van de kwartfinales van de UEFA Europa Conference League. Aangezien AZ een grote overwinning nodig heeft in de tweede ontmoeting zijn we er zeker van dat ze alles uit de kast zullen halen om het de Belgische tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken. Allen Dekker, Karlsson, Martins Indi, Westerveld en de Wit zouden geblesseerd moeten toekijken, terwijl zowel Riechedly Bazoer als Milos Kerkez één gele kaart verwijderd zijn van schorsing.

Wedden op AZ - Anderlecht bij BetCity

Anderlecht daarentegen kende achterin allerlei problemen bij een 5-2 nederlaag tegen Genk in hun laatste wedstrijd, en aangezien ze het vaak moeilijk hebben in de Europese competities, zijn we geneigd ons geld op AZ Alkmaar te zetten. Yari Verschaeren en Adrien Trebel zouden de enige afwezigen moeten zijn in de ploeg van de bezoekers. Daarnaast wordt verwacht dat Islam Slimani, die in januari de ploeg kwam versterken, Anderlecht over de streep zal moeten trekken.

Wedden op AZ – Anderlecht odds

Wanneer we naar de odds gaan kijken voor dit duel kunnen we alvast een goed idee krijgen van de voorspelling die de bookmakers hebben gemaakt voor dit duel. Omdat we hieronder een BetCity promotie voor je gaan bespreken zullen we hier ook voor het gemak een kijkje nemen bij de quoteringen van Betcity voor AZ tegen Anderlecht. Wanneer we kijken naar de odds voor de winnaar voor dit duel dan valt het al snel op dat BetCity maar ook alle andere Nederlanders bookmakers AZ als grote favoriet zien. Sterker nog, de kans dat Anderlecht gaat winnen volgens de bookmakers is nihil. Het zal dus puur gaan aankomen op het aantal goals.

100x je inzet voor AZ bij BetCity

Naast de reguliere odds pakt BetCity al helemaal uit voor dit duel, dat doen ze met hun Betcity odds boosts. Ze hebben deze promotie namelijk aangepast zodat je een verhoogde odd kunt claimen van 100x voor een overwinning van AZ.

Hoe kun je de promotie claimen?

De odds boosts is beschikbaar in de vorm van een BetCity welkomstbonus, dit betekend dat de 100x odd eenmaal beschikbaar is voor nieuwe spelers. Via de gele knop hieronder kom je direct op de promotie pagina. Registreer via hier een nieuw account en je kunt direct de bonus claimen en inzetten op de odds boost via jouw nieuw geregistreerde profiel zodra je jouw eerste storting hebt gemaakt.

Naar Betcity

Belangrijke voorwaarden van de promotie.

  • Deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.
  • De maximale inzet op de Odds Boost is €1 en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.
  • Een eerste storting van minimaal €20 is vereist om de Odds Boost te claimen.
  • De Odds Boost van AZ is beschikbaar van maandag 17 april 09:00u tot donderdag 20 april 18:45.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.