Wedden op de KNVB Beker winnaar voor 100x je inzet bij Betcity

Sydnes Meekes
25. april 2023

Op zondag 30 april om 18:00 staat de finale van de KNVB beker 2022/23 op het programma. Ajax en PSV zullen het voor de tweede week op rij gaan opnemen tegen elkaar in deze absolute kraker. Wil je gaan wedden op de KNVB Beker finale? Dan kun je nu 100x je inzet verdienen voor Ajax – PSV wedden.

PSV groot favoriet

Vorig weekend konden we al genieten van een generale repetitie tussen deze twee teams in de Eredivisie. Ajax kwam vorige week zondag namelijk op bezoek bij PSV in het Philips Stadion in Eindhoven waar het genadeloos en vrijwel kansloos werd afgestraft door PSV dat daarmee ook de tweede plek in de competitie en dus virtueel een Champions League play-off plek van de Amsterdammers wist af te nemen. Met Ajax dat het gehele seizoen al niet in top vorm is en PSV dat zich van een hele sterke kant heeft laten zien vorige week kunnen we dus alleen maar stellen dat PSV als groot favoriet zal afreizen naar de Kuip in Rotterdam voor deze finale.

Ajax – PSV wedden odds vergelijking

Een goede manier om ver van te voren alvast een voorspelling te kunnen maken van een wedstrijd, is door naar de quoteringen ofwel odds van de bookmakers te kijken voor de wedstrijd. In het overzicht hieronder hebben we de live odds van BetCity verwerkt om hier een goed beeld van te krijgen. Wat we meteen kunnen zien is dat Betcity Ajax als favoriet heeft uitgeroepen als is het maar bij een kleine marge. Wat ook belangrijk is, is om te onthouden dat dit niet door thuisvoordeel komt, de finale wordt namelijk op neutraal terrein gespeeld. Zie je hieronder een interessante odd? Klik dan op de quotering en deze wordt direct toegevoegd aan jouw wedformulier bij BetCity.

Mogelijke opstellingen Ajax – PSV KNVB Beker Finale

PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Til, Gutierrez, Veerman; Bakayoko, Simons, De Jong.

Ajax: Rulli; Sanchez, Timber, Alvarez, Wijndal; Klaassen, Berghuis, Taylor; Bergwijn, Kudus, Tadic.

Ajax - PSV beker finale wedden

Wedden bij BetCity

Verdien een KNVB Beker odds boost van 100x voor de finale

Zoals hierboven vermeld kun je dus wel 100x je inzet verdienen bij dit duel, niet door een ingewikkelde wedden op voetbal strategie te gebruiken, maar door in te zetten op de door jou verwachte winnaar voor deze finale. Met deze alternatieve BetCity bonus krijg je als nieuwe speler namelijk een eenmalige BetCity odds boost van 100x voor de winnaar van Ajax – PSV.

Hoe verdien je deze Betcity promotie?

Wil je deze boost claimen om te wedden op de KNVB Beker Finale tussen Ajax en PSV? Dan kan dit in een aantal verschillende stappen. Hieronder hebben we ze overzichtelijk onder elkaar gezet.

  1. Surf naar de BetCity promotie pagina via de gele knop hieronder.
  2. Op woensdag 26 april na 21:00 zal de bonus verschijnen op deze pagina, zodra dit zo is klik je op deze promotie pagina op registreren.
  3. Volg de stappen om een nieuw account te registratie en na de activatie en een eerste storting  zal je de bonus kunnen claimen.
  4. Zodra de bonus is geclaimd zet je 1 euro in met de boost en is het wachten op de uitslag!
BetCity odds boost claimen

 

 

 

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.