Weet ook Heracles te promoveren? Inzet levert jou € 250 op!

Sander Cement
26. april 2023

Nadat vorige week PEC Zwolle zich reeds wist te verzekeren van een Eredivisie ticket voor het seizoen 2023/2024, is het dit weekend de beurt aan Heracles. Bij een overwinning thuis tegen Jong PSV zijn de Heraclieden zeker van promotie en blijven ze ook volop meedoen voor de titel. Inzetten op dit duel is dan ook extra spannend, en zelfs extra voordelig nu bookmaker Livescorebet voor nieuwe klanten uit Nederland een geweldige verhoogde welkomstbonus heeft!

Pak een free bet van 100% tot € 250 met je eerste Livescorebet!

  • Meld je aan via een van de Livescorebet bonus buttons op onze website.
  • Maak een storting van 10 euro of meer met bijvoorbeeld iDeal.
  • Plaats een eerste weddenschap op een quotering van 1.50 of hoger.
  • Je krijgt een free bet t.w.v. je inzet tot maar liefst € 250 cadeau!
  • Zet je free bet binnen 7 dagen in zijn geheel in op een bet naar keuze!
  • Alle winst uit de free bet is voor jou en je kunt naar wens gelijk uitbetalen!


 

Quoteringen Heracles Almelo Jong PSV Bookmakers

Het mag geen verrassing heten dat Heracles volgens de beste bookmakers Nederland favoriet is in dit duel. De nummer 2 van de ranglijst won 13 van haar 17 thuisduels en verloor er slechts 1. Opvallend is ook dat het maar liefst 56 doelpunten wist te maken in deze 17 duels, geen enkel ander team trof in eigen huis zo vaak. Jong PSV staat teleurstellend op een 14e plek en verloor haar laatste 3 competitieduels. Weinig reden tot zenuwen dus voor de ploeg uit Almelo en wij verwachten een voetbalshow. De vraag rest nog, hoe dik gaat Heracles uitpakken, durf jij een -2 handicap aan?


 

Ook strijd om play-offs nog in volle gang!

Met 3 punten achterstand op Zwolle doet Heracles nog volop mee voor de titel. Echter ook de strijd om de play offs is nog niet gestreden. FC Eindhoven heeft weliswaar als nummer 8, 5 punten voorsprong op de achtervolgers maar er zijn nog 4 duels te spelen. De achtervolgers zijn De Graafschap, ADO en Telstar, allen met 5 punten achterstand. Wint Eindhoven thuis van Jong FC Utrecht, dan doet het zich een hele goede dienst, bij een verliespartij ligt alles weer open. Ook de strijd om plaats 4, die ervoor zorgt dat je een ronde later instroomt, is nog niet voorbij. Willem II heeft momenteel 4 punten meer dan MVV, maar de Maastrichtenaren lijken hun vorm weer gevonden te hebben. MVV treft thuis Jong AZ, Willem II gaat op bezoek bij De Graafschap. Mooie affiches die allemaal vrijdagavond worden afgewerkt. Doe er je voordeel mee en speel bij Livescorebet met jouw € 250 freebet!

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.