Wedden op de Grand Prix van Baku met Toto Specials F1

Sydnes Meekes
28. april 2023

In het weekend van 28, 29 en 30 april vervat de Formule 1 het seizoen weer met ditmaal het altijd spectaculaire straatcircuit van Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan. Bij Toto zijn er dit race weekend een hele hoop interessante specials te vinden voor wedden op de formule 1.

Deze race zal niet alleen interessant zijn voor het spektakel in de race, maar ook voor wedden op de GP van Azerbeidzjan valt genoeg te zeggen. In plaats van de reguliere zaterdag kwalificatie en zondag race zal het dit weekend helemaal op de schop gaan. Op vrijdag 28 april zal de kwalificatie van de zondag race al plaatsvinden. De Zaterdag zal helemaal in het teken staan van de sprint kwalificatie en sprintrace gevolgd door de grote straat race op zondag 30 april om 13:00 Nederlandse tijd.

2023 Gp Azerbeidzjan odds

De Nederlandse bookmakers en dus ook Toto hebben voorafgaand aan de race al een groot aanbod aan wedden odds klaar staan. Daarmee kunnen we alvast een goed beeld van de voorspellingen van de race krijgen en kunnen we ook alvast opzoek gaan naar een aantal interessante weddenschappen.

F1 Baku odds toto
De race winnaar wint van 10 seconden voorsprong 2.00
Verstappen pakt de snelste race ronde 1.84
Nyck de Vries eindigt de race in de top 10 5.00
Sergio Perez pakt een podium plaats 1.41
Een Mercedes coureur wint de race 9.00

Wat zijn de kansen van Verstappen in Baku?

De straat race van Azerbeidzjan is een circuit waar Verstappen maar ook gewoon Red Bull in het algemeen zich prima op zijn plek voelt. Zo hebben Max Verstappen en Sergio Perez er beide goed gepresteerd de laatste jaren. Verstappen zal ook deze race weer de grote favoriet zijn, hij is dit seizoen geweldig dominant en wist vorig jaar ook al de race in Baku te winnen. Perez moet echter niet onderschat worden want als hij ergens stunt, dan is het vrijwel altijd op een straat circuit. Max Verstappen zal vooraf dus de grote favoriet zijn maar met een druk sprint race programma en een kans voor Perez op een straten circuit kan dit weekend mogelijk voor een aantal verassingen gaan zorgen.

Waarom F1 Toto wedden?

Van alle bookmakers die er in Nederland te vinden zijn, waarom zal je dan specifiek voor de Formule 1 race van Baku bij Toto moeten wedden? Daar zijn een aantal goede argumenten voor te bedenken. Zo biedt Toto met haar Toto specials die we hieronder gaan bespreken misschien wel de beste odds aan voor deze race. Daarnaast zit je, zoals op de afbeelding hieronder te zijn, bij Toto ook heel goed op je plek als je live wilt gaan wedden. Je kunt via de widget namelijk de live stand en de plek van de coureur op het circuit volgen.

Toto Formule 1 Specials voor de GP van Azerbeidzjan

Naast de reguliere odds komen de bookies ook vaak met interessante acties voor grote races zoals deze, en zo natuurlijk ook Toto. Bij Toto staan er weer een aantal interessante F1 odd boosts klaar voor deze Grand Prix in de vorm van Toto odd boosts. Hieronder hebben we de meest interessante op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen over de Grand Prix van Azerbeidzjan


Hoe laat begint van Grand Prix van Baku?

De Formule 1 race van Azerbeidzjan begint om 13:00 Nederlandse tijd

Is er een sprint race in Baku?

Ja, de Formule 1 keert in Baku weer terug met het sprint race format voor de Grand Prix van Azerbeidzjan.

Wie won de vorige Race in Azerbeidzjan?

De F1 race van Azerbeidzjan werd in 2022 gewonnen door Max Verstappen.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.

Toto Nieuws