F1 Circus wedden: Pak nu 50 keer je inzet met de F1 Miami odds

Sydnes Meekes
4. mei 2023

In het weekend van 5,6 en 7 mei gaat de Formule 1 weer van start, ditmaal met de tweede editie van de zonnige Miami Grand Prix op het semi-permanente en bijna straten circuit met de naam Miami International Autodrome. Verstappen zal hier een gooi doen naar een overwinning om weer op de eerste plaats van de ranglijst terecht te komen terwijl ook andere teams zullen willen profiteren van dit snelle circuit.

Een van de legale bookmakers in Nederland met de naam Circus is deze race ook niet ontgaan. Met een odds boost waarmee je 50x je inzet kunt winnen. Allereerst zullen we een nader kijkje nemen bij de F1 Miami tijden en hoe het circuit er precies uit ziet, daarna vertellen we je alles over deze promotie en hoe je er op kunt inzetten.

F1 Miami tijden

Met de Grand Prix Miami 2023 die zo ver van ons vandaag is in de Verenigde staten is er natuurlijk ook een groot tijdsverschil met Nederland voor de Formule 1 Miami tijden. Zoals alle Formule 1 fans al weg gewend zijn is het elk race weekend dan ook even controleren op welke tijden er nou eigenlijk wordt geracet, zo is dat dus ook wanneer we het hebben over de F1 Miami tijden. In ons overzicht hieronder heb je alle tijden F1 Miami direct in beeld.

  • Vrijdag 5 mei – Eerste vrije training – 20:00 Nederlandse tijd
  • Vrijdag 5 mei – Tweede vrije training – 23:30 Nederlandse tijd
  • Zaterdag 6 mei – Derde vrije training – 18:30 Nederlandse tijd
  • Zaterdag 6 mei – Kwalificatie – 22:00 Nederlandse tijd
  • Zondag 7 mei – Grand Prix van Miami – 21:30 Nederlandse tijd

Miami Circuit F1: Hoe ziet de Miami F1 track er uit?

Natuurlijk kunnen we je wel alles vertellen over deze maar laten we in plaats daarvan ook is een kijkje nemen hoe het circuit nou eigenlijk is. Op de afbeelding hieronder zien we het live circuit die je kan vinden als je de race opzoekt bij Toto. Zo kun je precies zien waar alle coureurs op het Miami circuit F1 zijn tijdens de race, super handig dus als je live wilt gaan wedden op de race, de kwalificatie of misschien wel op een vrije training.

Wat meteen opvalt aan de Miami F1 track is dat het twee hele lange stukken heeft maar ook veel snelle en lange bochten. Zoals we dit hele seizoen al kunnen zien zal dat vooral Red Bull gaan helpen met het oog op een overwinning. Ook Aston Martin zal er echter blij mee zijn want met hun topsnelheid vergeleken met hun concurrent Mercedes maar misschien ook wel Ferrari, maakt Aston Martin hier ook een grote kans op een podiumplaats met bijvoorbeeld Alonso.

Miami F1 track
© Toto 04.05.2023

F1 Miami wedden: 50x je inzet bij Circus

Nu dat we precies weten op welke tijden er gereden wordt en hoe het Circuit er uit ziet, kunnen we door naar de promotie. Circus biedt constant Circus Super Odds aan waarmee je 5o keer en soms wel 100 keer je inzet kunt winnen. Deze hoge quoteringen worden eenmalig aangeboden op spelers die zich nieuw registreren bij deze bookmaker en je kan het een aantal makkelijke stappen claimen.

Miami GP Circus Super Odd

  1. Surf naar Circus via de gele knop hieronder.
  2. Klik op de Super Odd die je wilt pakken, in dit geval selecteer je Max Verstappen als winnaar van de Grand Prix van Miami zoals op de afbeelding hierboven.
  3. Volg vervolgens de stappen om je aan te melden bij Circus.
  4. Zodra je jouw nieuwe account hebt aangemaakt kun je inzetten op de Circus Super Odd. De maximale inzet is 1 euro waardoor je dus vrijwel zonder risico 50 euro kunt verdienen als nieuwe Circus speler.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.