Liverpool vs Everton, nieuwe Merseyside derby

Jeroen van Veen
23. april 2022

In de Premier League staat er een nieuwe Merseyside derby op het programma, als Everton in het rode deel van Liverpool op bezoek moet. Blijft Liverpool in het spoor van Manchester City? Liverpool – Everton in de Premier League, 24 april 2022 om 17:30. Claim nu je Jack’s bonus en wedt op deze stadsderby.

De twee ploegen kunnen qua realiteit bijna niet verder van elkaar verwijderd zijn, waar Liverpool met Manchester City in een titanenstrijd verwikkeld is voor de Premier League titel, moet Everton hard werken om degradatie te voorkomen.

Liverpool staat met nog zes wedstrijden te gaan een punt achter op Manchester City en is in de Premier League al het hele jaar ongeslagen. Het verloor sinds 2 januari zelfs nog maar één keer punten en dat was twee weken geleden in de topper tegen de Citizens die in 2-2 eindigden.

Liverpool is nog op drie fronten actief, want ze staan in de finale van de FA Cup en de halve finales van de Champions League, maar het heeft in ieder geval een volledig fitte selectie. Vanwege het zware programma dat de reds nog voor de boeg hebben zal manager Jurgen Klopp mogelijk wat wijzigingen aanbrengen om zijn spelers zo fit mogelijk te houden.

Voor Everton is dit seizoen een heel ander verhaal. De Toffees begonnen het seizoen met Rafael Benitez, maar onder de Spanjaard waren de prestaties ondermaats en daarom moest hij halverwege het jaar het veld ruimen, met Frank Lampard als vervanger gaat het nog niet veel beter en dus staat de ploeg maar één punt boven de streep, met nog zes wedstrijden te gaan.

Everton zijn al vrijwel het hele seizoen zonder Dominic Calvert-Lewin, de spits van het Engelse nationale elftal die al sinds september niet meer gescoord heeft. Of Donny van de Beek beschikbaar is, is nog niet duidelijk. De Nederlandse middenvelder leek zich in het elftal te spelen, maar staat al een maand met een lichte blessure aan de kant. Kijk voor mooie weddenschappen en zelfs gratis wedden bij Jack’s.

Gokken op Liverpool vs Everton bij Jack’s

Het is duidelijk dat Liverpool de grote favoriet is bij de bookmakers. De quotering voor een overwinning van de Reds ligt op 1.19, terwijl een uitoverwinning je liefst 18.00 op kan leveren.

Het is duidelijk dat Mo Salah de grootste kans op een doelpunt wordt toegedicht met een quotering van 1.64. De Egyptenaar heeft dit seizoen alweer 22 gescoord in de Premier League en staat daarmee bovenaan de topscorerslijst in de competitie. Liverpool - Everton odds

Na Salah, komt eerst Diogo Jota en dan pas Sadio Mané, als het gaat om kanshebbers op een doelpunt met quoteringen van respectievelijk 1.96 en 2.18. Ook de Colombiaan Luis Diaz staat hoog op die lijst. De winterse versterking heeft zich moeiteloos aan het niveau aangepast en is nu al één van de belangrijke spelers bij Liverpool met een quotering van 2.35.

Bij de bezoekers zijn Salomon Rondon en Richarlison de grootste kanshebber op een doelpunt bij het ontbreken van Calvert-Lewin, met allebei een quotering van 6.00. Haal dus nu je bookmaker bonus op en wedt op deze Engelse stadsderby.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Jacks Casino & Sport Nieuws