Liverpool – Real Madrid quoteringen en wedtips 21-02-2023

Bas Hosselman
21. februari 2023

Op dinsdag is het gelijk raak! Liverpool en Real Madrid staan tegenover elkaar op Anfield. Welke club is favoriet bij de Nederlandse bookmakers en waar kun je het beste wedden op Liverpool – Real Madrid?

Herhaling van de Champions League finale van vorig jaar

Beide ploegen zijn op naar een plaats bij de laatste acht van de Champions League, maar vorig seizoen namen beide ploegen het tegen elkaar op in de finale. Die werd gewonnen door Real Madrid en dus gaat Liverpool op zoek naar revanche. Dat doen ze echter wel in een mindere vorm dan vorig jaar. Wel kunnen de Reds bouwen op het feit dat ze slechts een keer uitgeschakeld werden in deze fase van het toernooi. Daarnaast won Liverpool dit weekend van Newcastle en zorgt dat toch ook voor de winning spirit. Wel lijkt het erop dat Darwin Nunez de wedstrijd tegen Real Madrid moet missen, een domper voor Klopp en zijn mannen.

Bij Real Madrid lijkt Karim Benzema te ontbreken en missen ook Tchouameni en Toni Kroos. Tevens Ferland Mendy ontbreekt, net als Mariano Diaz. Toch kende Real Madrid dit weekend geen problemen tegen Osasuna en hoewel het gat met Barcelona in La Liga acht punten is, ligt Real Madrid nog altijd op koers voor de Champions League. Het kampioenschap is nog niet uit zicht. We gaan snel kijken welke bookmaker de beste odds heeft, gaan op zoek naar free bets zonder storting en bespreken een paar handige wedtips hieronder.

Liverpool - Real Madrid odds 21-02-2023

© Unibet – 20-02-2023- quoteringen kunnen veranderen

Beste quoteringen bij Liverpool – Real Madrid

Van alle bookmakers vind je de beste odds bij Liverpool – Real Madrid bij Unibet. Daar pak je ook een mooie Unibet welkomstbonus met € 40,00 aan gratis weddenschappen. Bij deze bookmaker zien we dat Liverpool favoriet is. Dat heeft wellicht te maken met het thuisvoordeel, maar het verschil is aanzienlijk. Je krijgt namelijk voor Liverpool 2.38 terwijl Real Madrid op 3.15 staat. Echter is de odd voor wie zich kwalificeert voor de volgende ronde in het voordeel van Real Madrid. Daar zien we namelijk dat je 1.82 krijgt voor Real Madrid terwijl Liverpool op 2.00 staat.

Het is wellicht tegen de verwachtingen van de bookmakers in, maar we gaan voor een nipte overwinning van Real op dinsdag: 1-2. Bij Unibet staat die exact uitslag op een odd van 11.00. Ook denken we dat er meer dan 1,5 doelpunten vallen en daarmee pak je 1.19. Gezien de 21 doelpunten van Real Madrid in de Champions League en de 23 van Liverpool dit seizoen, zou het zomaar eens kunnen zijn dat er meer dan 2,5 doelpunten vallen. In de tabel hieronder zie je een paar goede weddenschappen met de beste odds.

Weddenschappen Liverpool – Real Madrid Champions League 21-02-2023 Unibet
Liverpool – Real Madrid bonus Unibet bonus
Liverpool wint 2.35
Gelijkspel 3.60
Real Madrid wint 3.15
Meer dan 2,5 doelpunten 1.66
Beide teams scoren 1.57

Quoteringen van 20-02-2023 – odds kunnen veranderen

Welkomstbonus voor nieuwe spelers

Heb je nog nooit bij Unibet gespeeld? Dan pak je nu een welkomstbonus tot wel € 40,00 bij deze bookmaker. Deze bonus wordt verdeeld in vier free bets.Ten eerste is er een € 10,00 Pre-match Free Bet, daarnaast een € 10 Live Free Bet een € 10 Combinatie Free Bet (3+ selecties) en een € 10 Bet Builder Free Bet (3+ selecties). Download dus snel de Unibet app of klik op de link hierboven om je direct aan te melden.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.