100x je inzet als beide teams scoren bij Liverpool – Real Madrid!

Sydnes Meekes
17. februari 2023

Op dinsdag 21 februari 2023 staat er een hele mooie wedstrijd op het programma in de Champions League. Liverpool gaat het opnemen tegen Real Madrid. Ook de Nederlandse bet sites is dit niet ontgaan. Er is namelijk een mooie Jack’s odd boost beschikbaar. Lees hier alles over deze promotie.

Real Madrid wilt profiteren van matige vorm Liverpool

Madrid is, ondanks dat het niet eerste staat in de Spaanse La Liga bezig aan een prima seizoen. Ze hebben al twee prijzen gewonnen en eindigde bovenaan in hun Champions League Groep met 4 uit 6 gewonnen wedstrijden. Kijken we naar Liverpool komen we echter een heel ander plaatje tegen. We hoeven niet heel ver terug te gaan in ons geheugen en we weten nog dat Liverpool de Champions League won. Dit jaar gaat het er echter heel anders aan toe in de Engelse haven stad. Liverpool staat op een beschamende negende plek in de Engelse Premier League en ging nipt op een tweede plek in de poule door naar de knock-out fase van de Champions League.

Kijken we naar de vorm van beide teams dan kunnen we met zekerheid stellen dat Real Madrid dit Liverpool graag zo snel mogelijk zal willen uitschakelen om zich voor te kunnen bereiden op de volgende ronde. Mocht Liverpool, dat natuurlijk nog altijd gewoon over topspelers beschik, op een goede dag Real Madrid Treffen. Dan zullen de koninklijke nog wel is voor een verassing kunnen komen te staan.

Jacks Liverpool - Real Madrid wedden

Wedden op Liverpool – Real Madrid bij Jack’s

Zoals eerder vermeld kijken ze bij Jack’s al uit naar deze wedstrijd. Ze zijn dan ook met een mooie promotie gekomen. Omdat deze wedstrijd nog wel is twee kanten op zou kunnen vallen is een winnaar dan ook moeilijk aan te wijzen. Gelukkig maakt dat voor deze promotie niet heel veel uit. Jack’s biedt namelijk een Jack’s odd boost aan die kan oplopen tot wel 100 keer je inzet als beide teams scoren in deze wedstrijd.

Hoe claim je de promotie?

Het claimen van deze promotie is in een aantal stappen vrij makkelijk te doen. Alle nieuwe spelers bij Jack’s kunnen gebruik maken van deze promotie zolang je maar minimaal 24 jaar oud bent en in Nederland woont. Hieronder leggen we je het in een paar stappen uit.

  1. Als eerste klik je op de oranje knop hieronder om naar de juiste pagina bij Jack’s te gaan. Daar klik je vervolgens op registreer nu om een nieuw account aan te maken.
  2. Aller eerst zul je een e-mail en wachtwoord moeten opgeven gevolgd door jouw persoonlijke gegevens. Als laatste stel je jouw account limieten in en heb je jouw deel gedaan. Zodra Jack’s jouw account heeft goedgekeurd kun je inloggen met jouw gegevens.
  3. Claim nu de bonus en zet in!

Belangrijke info en voorwaarden

Natuurlijk zitten er ook wat belangrijke voorwaarden vast aan deze actie. Zo moet je zoals eerder vermeld in Nederland wonen en minimaal 24 jaar oud zijn. Ook ligt het aan jouw eerste stortingsbedrag of je een odd boost van x50 of x100 krijgt. Maak je een eerste storting op jouw account van 20 tot 99,99 euro? Dan krijg je deze promotie in de vorm van een x50 odd boost voor beide teams scoren. Stort je 100 euro of meer? Dan krijg je een Jack’s odd boost van 100x voor beide teams scoren bij Liverpool – Real Madrid.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.

Jacks Casino & Sport Nieuws