Win 50x je inzet door te wedden op Feyenoord – AZ odds!

Sydnes Meekes
17. februari 2023

Dit weekend staat een van de grootste krakers in dit Eredivisie seizoen op het programma met Feyenoord tegen AZ. Feyenoord kan hun voorsprong uitbouwen maar AZ kan ook de koppositie overnemen. Weet jij wie er gaat winnen? Dan kun je bij Unibet 50x je inzet winnen!

We mogen inmiddels toch wel uitspreken dan Feyenoord tegen AZ een van de beslissende affiches gaat zijn dit seizoen. Feyenoord staat op moment van spreken 2 punten voor op AZ dat op de tweede plek staat. Simpel gezegd betekend dat dat de winnaar van deze wedstrijd aan het eind van dit weekend eerste staat in de Eredivisie. Daarnaast komt Ajax ook opstomen waardoor de verliezer waarschijnlijk terug zakt naar de derde plek op de ranglijst. Voor zowel AZ als Feyenoord staat er dus heel veel op het spel in deze wedstrijd met het ook op een mogelijk kampioenschap.

Unibet Feyenoord - AZ wedden

Hoe kun je deze promotie ontvangen?

Het ontvangen van deze Unibet odd boost gaat eigenlijk een een aantal vrij simpele stappen. Allereerst is het goed om te weten dat deze actie alleen voor nieuwe spelers beschikbaar is. Mocht je al een bestaande Unibet speler zijn heeft het dus geen zin om door de promotie pagina’s te zoeken want daar ga je deze actie niet terug vinden. Nieuwe spelers kunnen de actie echter in een paar stappen claimen.

  1. Maak een nieuw account aan bij Unibet via de knop hieronder. Klik op registreren. Selecteer vervolgens deze actie als welkomstbonus. Vervolgens volg je de stappen en maak je een nieuw account aan.
  2. Meld je aan met je nieuwe Unibet account en maak eenvoudig een eerste storting met iDeal.
  3. Selecteer een weddenschap op winst van Feyenoord of van AZ en selecteer de UniBoost in jouw wed formulier.
  4. Wacht tot de weddenschap is afgerond!

Feyenoord - AZ Unibet actie

Voorwaarden van de Unibet actie

Zoals bij elke promotie zitten er natuurlijk ook een paar voorwaarden vast aan deze odd boost. Zo moet je zoals bij elke promotie in Nederland minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen. Wat ook goed is om te weten is dat de maximale inzet op de Feyenoord – AZ odd boost 1 euro is. Zo kun je als nieuwe speler met 1 euro dus wel gelijk 50 euro verdienen.

Wedden op Feyenoord – AZ

Heb je nou al een account bij Unibet waardoor je niet in aanmerking komt voor deze bonus dan zijn er gelukkig nog heel veel andere mogelijkheden. Lees hieronder alles over de odds en Unibet Feyenoord – AZ promoties

Feyenoord tegen AZ odds vergelijken

Als eerste hebben we hieronder een odds vergelijking opgesteld voor Feyenoord – AZ wedden. Zo zie je precies welke Nederlandse bookmaker de beste odds aanbiedt voor welke weddenschap. Klik slechts op de odd waar je interesse in hebt en je wordt direct doorverwezen naar de bookmaker.

Andere Unibet promoties

Naast deze Unibet odd boost zijn er nog meer mogelijkheden bij de sportweddenschappen Nederland sites om zo veel mogelijk uit jouw sportweddenschappen ervaring te halen. Zo is er ook nog gewoon de reguliere Unibet bonus beschikbaar voor alle nieuwe spelers. Met deze welkomstbonus kun je tot wel 40 euro aan gratis weddenschappen ontvange.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.