RB Leipzig – Manchester City wedden Champions League 22-02-2023

Bas Hosselman
21. februari 2023

#AD Manchester City is nog altijd op zoek naar die allereerste Champions League titel. De ploeg van Pep Guardiola neemt het op woensdag op tegen Leipzig waar ze eerder nog van verloren.

Leipzig maakt indruk in de Champions League

Nadat de eerste twee wedstrijden in de Champions League werden verloren van Shakhtar Donetsk en Real Madrid. Daarna wist de ploeg van Marco Rose zich snel te herstellen en wonnen ze vier keer op rij in de Champions. Dat was bovendien in een fase waarbij Die Rote Bullen 18 wedstrijden ongeslagen waren in alle competities. Aan die reeks kwam vorige week wel een einde toen ze met 2-1 thuis verloren van Union Berlin. Toch won Leipzig dit weekend weer en maken ze zich nu vol vertrouwen op voor het duel met City.

Toch moet Marco Rose prioriteiten stellen en ook rekening houden met het aankomende duel met Eintracht Frankfurt en Borussia Dortmund. Leipzig staat namelijk op de vijfde plaats en heeft nog 13 wedstrijden om zo hoog mogelijk te eindigen in de Duitse competitie. Echter weet de oefenmeester ook dat hij de vorige twee ontmoetingen met een Engelse ploeg in de achtste finales met 4-0 verloor. In 2020 was dat tegen Tottenham Hotspur en in 2021 was Liverpool beter over twee wedstrijden. Ook de sportweddenschappen bonus sites betwijfelen of Leipzig bestand is tegen de kwaliteiten van Manchester City. Je krijgt namelijk 4.70 voor winst van Leipzig.

Bet365 wedkredieten bonus
©Bet365 – Screenshot van 21-02-2023

Manchester City topfavoriet bij de bookmakers

Hoewel Manchester City niet in de allerbeste vorm verkeert en nog altijd op zoek is naar de allereerste Champions League titel in de clubhistorie, zijn ze wel favoriet bij de bookmakers. Hoewel City dit weekend overheerste tegen Nottingham Forest, kwamen de mannen van Pep Guardiola niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daardoor werd het gat met Arsenal in de Premier League opnieuw vergroot tot twee punten.

Guardiola komt met City voor de tiende achtereenvolgende keer uit in de knock-out ronde van de Champions League en zijn dit seizoen in dit toernooi nog ongeslagen. Vorig jaar verloor City echter wel van Leipzig in de groepsfase en hadden ze het lastig tegen Leipzig in een wedstrijd die ze thuis wel met 6-3 wonnen. Guardiola kan beschikken over een vrijwel volledig fitte selectie. Alleen John Stones is nog herstellende van een hamstringblessure. Bij deze wedstrijd kun je wedden met iDeal bij Bet365 en dat doe je natuurlijk met de beste odds. We hebben een aantal goede weddenschappen hieronder in een handig overzicht gezet.

Weddenschappen RB Leipzig – Manchester City Champions League 22-02-2023 Bet365
Bonus bij RB Leipzig – Manchester City bet365 bonus
RB Leipzig wint 4.70
Gelijkspel 1.81
Manchester City wint 2.80
Meer dan 2,5 doelpunten 1.68
Beide teams scoren 1.68

Quoteringen van 21-02-2023 – odds kunnen veranderen

Pak een mooie bonus bij Bet365

Bij Bet365 kun je als nieuwe speler nu een Bet365 bonus Nederland ontvangen. Die is speciaal voor nieuwe Nederlandse spelers van 24 jaar of ouder en levert je een hoop voordeel op. Je krijgt namelijk een wedkrediet tot maar liefst € 100 waarmee je gratis kunt wedden. Dat komt natuurlijk goed uit met mooie wedstrijden in de Champions League zoals RB Leipzig – Manchester City, maar ook Ajax en PSV later deze week. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via de links in dit artikel en de stappen te volgen.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws