100x je inzet bij wedden op Union Berlin – Ajax

Bas Hosselman
21. februari 2023

Ajax speelt op donderdag de beslissende wedstrijd in Duitsland tegen Union Berlin. Lukt het de Amsterdammers om dit keer wel Union te verslaan? Dan pak je bij Betcity nu 100 keer je inzet!

De beste odds bij Union Berlin – Ajax

Wedden op Union Berlin – Ajax doe je nu het beste bij Betcity. Daar pak je namelijk 100x je inzet bij een overwinning van Ajax. Dat doe je met de BetCity odds boost. Winst van Ajax levert je namelijk een odd van 1.00 op. Vorige week speelden Ajax in eigen huis gelijk tegen Union en dus moeten ze wel scoren om door te gaan naar de kwartfinale. Er is nog van alles mogelijk voor de ploeg van Johnny Heitinga.

BetCity odds boost Ajax Union Berlin
© Betcity – screenshot van 21-02-2023

© Betcity – screenshot van 21-02-2023

Toch denken de bookmakers dat Ajax een lastige wedstrijd tegemoet krijgt. Dat zie je ook terug aan de odds bij deze wedstrijd. De Amsterdammers staan op 3.40 voor de overwinning en dat is wel een stuk meer dan de 2.30 die je krijgt voor een overwinning van Union Berlin. Een gelijkspel betekent dat het verlengen wordt en dat levert 3.30 op. De odd voor winst van Ajax is al lekker hoog, maar je kunt bij Betcity nu nog een stuk meer pakken voor winst van Ajax met een mooie bonus!

AANMELDEN BIJ BETCITY

Zo pak je 100x je inzet bij Union Berlin – Ajax

Wedden op Ajax met 100 keer je inzet? Dat doe je nu met de Betcity bonus. Door je aan te melden via de link hierboven, pak je de speciale odds boost van 100.00. Wel dien je eerst € 20,00 te storten. Heb je dat gedaan? Dan vind je de verhoogde odds terug in het sportsbook na het selecteren van winst van Ajax. De odds worden dan automatisch verhoogd. Vervolgens kun je € 1,00 op deze wedstrijd en pak je bij een overwinning van Ajax € 100!

Stappenplan betcity odds boost

© Betcity – screenshot van 21-02-2023

Let op dat dit een welkomstbonus is voor nieuwe spelers. Je dient 24 jaar of ouder te zijn en nog niet eerder bij Betcity te hebben gespeeld. Je kunt inzetten tot het moment van de aftrap. Let wel even op dat je geen free bet kunt gebruiken bij deze promotie. Wint Ajax van Union Berlin en heb je ingezet met deze odds boost? Dan staat er direct na de wedstrijd € 100 extra op je account

PAK DE BETCITY BONUS

Nog een welkomstbonus bij Betcity

Bij Betcity vind je misschien wel het grootste sportweddenschappen bonus aanbod van Nederland en staan er ook nog eens heel veel bonussen voor je klaar. Behalve de odds boost kun je namelijk ook een andere welkomstbonus pakken. Dat is wel zo handig als je niet denkt dat Ajax wint op donderdag. De andere welkomstbonus is een gratis weddenschap tot € 50,00 die je kunt activeren via de link hierboven. Meld je dus snel aan en plaats zo een gratis weddenschap op een sport naar keuze!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.