PSV – Twente wedden Eredivisie – beste odds 26-02-2023

Bas Hosselman
23. februari 2023

Na een drukke week met Europees voetbal kun je van het weekend gewoon weer wedden op de Eredivisie. PSV – Twente is een pracht affiche tussen de nummer vier en vijf. Welke ploeg is favoriet bij de bookmakers?

PSV speelt eerst nog tegen Sevilla

PSV verloor vorige week kostbare punten tegen FC Utrecht waardoor ze nu op de vierde plek staat in de Eredivisie en AZ, Ajax en Feyenoord boven zich hebben staat. PSV speelde gelijk en zag ook AZ punten verspelen. Daarentegen wisten Feyenoord en Ajax wel drie punten te pakken en liepen ze uit op de ploeg uit Eindhoven. PSV won in de Eredivisie slechts twee van de vijf laatste wedstrijden en is dan ook afgezakt naar de vierde plek. Bovendien spelen ze op donderdag eerst nog een loodzware wedstrijd tegen Sevilla in de Europa League.

Het draait momenteel niet zo heel geweldig bij de mannen van Ruud van Nistelrooij en op het moment van schrijven lijkt het er op dat de Eindhovenaren uitgeschakeld zijn in de Europa League. Dan blijft alleen de KNVB Beker en de Eredivisie nog over. Het verschil met koploper Feyenoord is maar liefst zes punten en dus moeten de Eindhovenaren wel winnen van Twente om bij de koploper in de buurt te blijven. De bookmakers geven PSV het voordeel. Winst van de ploeg van Van Nistelrooij op zondag staat namelijk op 1.57 en dat is een stuk minder dan dat je voor Twente krijgt. Bij deze wedstrijd hebben we ook een goede bookmaker bonus gevonden die we zo nog even uitgebreid voor je zullen bespreken.

PSV - Twente odds Circus

© Circus – 22-02-2023-quoteringen kunnen veranderen

FC Twente wint slechts een uit vijf wedstrijden

PSV draait dus niet geweldig, maar ook in Twente gaat het niet best. Slechts een van de laatste vijf wedstrijden werd er gewonnen. Dat was tegen FC Volendam. FC Twente werd uit het bekertoernooi geknikkerd door Ajax en verloor afgelopen zondag van Go Ahead Eagles. De overige wedstrijden werden stuk voor stuk gelijk gespeeld. Door deze matige reeks staat FC Twente vijfde, maar is het verschil met Feyenoord wel al negen punten. Bovendien is Sparta een stuk dichterbij gekomen.

De resultaten vallen samen met het moment waarop Ron Jans aan heeft gegeven na dit seizoen te vertrekken bij de ploeg uit Enschede. Toch duurt het seizoen nog twaalf wedstrijden en hopen ze in Twente zich voor Europees voetbal te kwalificeren. Een overwinning tegen PSV zou het tij kunnen keren. De selectie van Jans is volledig fit en er zou toch weer een keer gewonnen moeten worden. De vorige dat beide ploegen tegenover elkaar stonden, won Twente. Echter verloren de Tukkers wel vier van hun vijf laatste uitwedstrijden. Vandaar ook dat je bij Circus 5.70 krijgt voor een uit overwinning van FC Twente. Wellicht dat er nog Circus Super odds komen bij deze wedstrijd, maar zoals gezegd hebben we ook al een andere goede bonus voor je klaar staan.

© Circus – screenshot van 22-02-2023

Gratis wedden op PSV – FC Twente

Ben je een nieuwe speler bij Circus? Dan kun je nu gebruik maken van de Circus free bet! Aanmelden bij deze bookmaker levert je namelijk tot € 250 aan gratis weddenschappen op. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden een eerste storting te doen. Jouw storting wordt gekoppeld aan een gratis weddenschap dat je kunt gebruiken op een weddenschap of sport naar keuze. Een storting van € 250 geeft je 25 free bets van € 10,00 per stuk. Dat betekent dat je gratis kunt wedden op PSV – FC Twente en nog tal van andere wedstrijden.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.