Wedden op Bayern München – Union Berlin odds en wed tips

Sydnes Meekes
23. februari 2023

Dit weekend, op 26 februari, staat er een beslissende wedstrijd op het programma in de Duitse Bundesliga. Hier gaan we helemaal in op de beste vorm van beide teams, wed tips en bespreken we de Bet365 odds voor Bayern München tegen Union Berlin.

Wat staat er op het spel bij Bayern München – Union Berlin?

Deze ontmoeting tussen Bayern en Union is er niet zo maar een. Dit Bundesliga seizoen is namelijk spannender dan ooit! Bayern München, Union Berlin en Borussia Dortmund staan vooraf aan deze wedstrijd namelijk met 3 teams gedeeld eerste, en dat na wel 21 speelrondes. Wat de uitslag ook wordt in dit duel, het kan de kop helemaal opschudden. Zeker omdat we weten dat Borussia Dortmund tegen Hoffenheim speelt en waarschijnlijk wel punten pakt.

Bayern Munchen - Union Berlin wedden

Wat zijn de mogelijke uitkomsten met een oog op een overwinning van achtervolger Dortmund? Mocht Union winnen dan zal het dus waarschijnlijk op doelsaldo tweede komen te staan achter Dortmund. Mocht Bayern winnen blijft het ook gelijk met Dortmund maar staat Bayern nog steeds eerste op doelsaldo. Wordt het echter een gelijk spel dan is er grote kans dat Dortmund met 2 punten los komt op de eerste plek. en ook Freiburg langzaam weer kan aansluiten achter Union en Bayern. Veel om voor te spelen dus.

Wedden op Bayern tegen Union Berlin odds

Hieronder hebben we een live odds tabel van Bet365, een van de grootste Nederlandse bookmakers, die constant wordt geupdate. Inzetten is heel makkelijk, door op een interessante odd te klikken wordt je gelijk doorgestuurd naar Bet365 waar de weddenschap in jouw wed formulier zal verschijnen.

Wat kunnen we aflezen aan de odds? Om te beginnen wordt Bayern München overduidelijk als favoriet aangewezen, op moment van schrijven krijgen ze een odd van 1.33 tegenover 9 voor Union Berlin. Daarnaast is de odd voor onder 2.5 goals naar onze mening vrij hoog met 2.38. Hieruit lijkt Bet365 naar onze mening een open wedstrijd te voorspellen met Bayern München als uiteindelijke winnaar.

Bayern München – Union Berlin wed tips

Waar moet je vooral op letten als je gaat wedden op deze beladen wedstrijd tussen Bayern München – Union Berlin? Allereerst is Union Berlin een club die heel weinig tegengoals krijgt en ook niet snel onder de indruk lijkt te zijn van grote tegenstanders. Er bestaat dan ook een goede kans dat er niet meer dan twee goals zullen vallen. Wat dat betreft zijn de odds vrij hoog die Bet365 geeft voor onder 2.5 goals, een goede tip dus. daarnaast verwachten we dat Bayern er alsnog wel nipt met de zege vandoor zal gaan. Een combinatie weddenschap van winst Bayern München in combinatie met onder 2.5 goals zal dan ook flink wat kunnen opleveren.

Bet365 promotie voor deze wedstrijd

Mocht je nog geen account hebben bij Bet365, dan moet je zeker niet vergeten dat jij als jij je als nieuwe spelers registreert tot wel 100 euro aan gratis weddenschappen kunt verdienen, zo kun je dus gratis wedden op deze wedstrijd. Deze Bet365 welkomstbonus is beschikbaar voor alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder in Nederland. Klik slechts op de oranje knop hieronder en je kunt de aanbieding direct bekijken of claimen.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.

Bet365 Nieuws