Liverpool – Manchester United wedden 05-03-2023

Bas Hosselman
27. februari 2023

#AD Het wordt smullen aankomende zondag als op Anfield Liverpool en Manchester United elkaar tegen komen. Een geweldige wedstrijd tussen twee rivalen, veel op het spel en natuurlijk goede odds maken deze wedstrijd heel interessant om op in te zetten.

Manchester United op wolken na eerste prijs in zes jaar

Het is Erik ten Hag gelukt, slechts een paar maanden na zijn aanstelling heeft hij de eerste prijs in zes jaar tijd weten te pakken voor Manchester United. De oefenmeester wordt door de Engelse media direct bekroond met de titel “Beste coach ter wereld”. Het seizoen is nog lang en de sfeer kan zomaar overslaan, maar Ten Hag doet het momenteel gewoon goed bij United. Na het uitschakelen van Barcelona en winst van de Carabao Cup wacht nu de kraker tegen Liverpool.

Op papier een wedstrijd waar Ten Hag zich niet al te druk over hoeft te maken. De Reds kennen namelijk een dramatisch seizoen. Ze zijn uitgeschakeld in Europa, staan op de zevende plaats in de Premier League en wonnen slechts twee van hun laatste zes wedstrijden. Toch is de North West Derby altijd speciaal en zullen beide ploegen alleen genoegen nemen met een overwinning. Met zoveel rivaliteit op het veld zal het zomaar eens een verhit potje kunnen worden. De grote vraag is natuurlijk wie van de sportsbook Nederland sites de beste odds heeft en wie er favoriet si. Dat zullen we hieronder bespreken.

Weddenschappen Liverpool – Manchester United Premier League- 05-02-2023 Bet365
Bonus bij Liverpool – Manchester United bet365 bonus
Liverpool wint 4.70
Gelijkspel 1.81
Manchester United wint 2.80
Manchester United > 2,5 goals 4.00
Beide teams scoren 1.66

Quoteringen van 21-02-2023 – odds kunnen veranderen

De beste quoteringen vind je bij Bet365

Van alle bookmakers heeft Bet365 verreweg de hoogste odds voor deze wedstrijd. Ook wordt bij deze bookmaker gelijk duidelijk dat Manchester United lichtjes de underdog is. Liverpool speelt in eigen huis op Anfield en dat kan volgens de bookmakers wel eens de doorslag geven. Nu is er geen heel groot verschil tussen beide ploegen. Voor winst van Liverpool krijg je 2.45 en winst van Manchester United staat op 2.80. Een gelijkspel levert je 3.40 op.

Liverpool Manchester United odds Bet365 05-03-2023

© Bet365 – 28-02-2023

De laatste twee edities tussen Liverpool en Manchester United werden gewonnen door United, terwijl de laatste keer dat Liverpool thuis speelde ze ook gelijk met 4-0 wonnen. Overigens valt op dat in de drie laatste wedstrijden er minimaal 3 keer gescoord werd in elk duel. Daarom dat >2,5 doelpunten ook gelijk een interessante weddenschap is dat je 1.66 oplevert. Beide teams scoren staat op 1.53 en lijkt ook een aannemelijke gebeurtenis. Zoals je van ons gewend bent, hebben we ook een interessante bookmaker bonus voor je gevonden. Hiermee krijg je tot wel € 100 om gratis te wedden.

Bet365 welkomstbonus voor nieuwe spelers

Heb je nog niet eerder bij Bet365 gespeeld en ben je 24 jaar of ouder? Dan kun je nu bij tot € 100 krijgen met de Bet365 stortingsbonus. Meld je aan via de link hierboven, maak een storting en plaatje je eerste weddenschap. Vervolgens krijg je direct na het afhandelen van je weddenschap je wedkrediet dat je kunt inzetten op een sport en wedstrijd naar keuze. Zo simpel is het! Bij Bet365 pak je dus zowel de hoogste odds als een heerlijke bonus bij een topwedstrijd in de Premier Leaugue.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws