Real Madrid – FC Barcelona wedden halve finale Copa Del Rey

Bas Hosselman
28. februari 2023

Het is opnieuw tijd voor een El Clasico aankomende donderdag. In de halve finale van de Copa del Rey maken de twee Spaanse topclubs uit wie er naar de finale gaat. Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Real Madrid profiteert niet van misstap Barcelona

Het leek eigenlijk al bijna beslist, maar Real Madrid is toch weer wat dichterbij Barcelona gekropen. Real Madrid versloeg op indrukwekkende wijze Liverpool in de Champions League maar beet zich stuk op Atlético Madrid afgelopen zaterdag. De Madrileense clubs speelden gelijk en hierdoor liep Real slechts een puntje in op koploper Barça dat op zondag verloor van degradatiekandidaat Almeria. Bovendien heeft Real Madrid nog het nodig recht te zetten met Barcelona. De finale van de SUpercopa de Espana werd namelijk op 15 januari met 1-3 verloren. Real lijkt te kunnen profiteren van de mindere week van Barcelona, maar weet toch ook dat het rekening moet houden met de plannen van Xavi om zijn ploeg scherpst voor de dag te laten komen in El Clasico.

Real is nog in de strijd om vier prijzen, met natuurlijk de Champions League het hoogst op het verlanglijstje. Door de grote achterstand in La Liga leek het landskampioenschap een verloren strijd. Door op donderdag Barça te verslaan, kan Real echter een gevoelige tik uitdelen waardoor de strijd in de competitie weer helemaal terug is. Real lijkt in een betere vorm te verkeren, Denken de sportsbook Nederland bookies dat Real favoriet is? Bij Livescore Bet geven ze de Koninklijke de beste papieren met 2.25 voor een overwinning..

Livescore Bet odds Real Madrid - Barcelona 02-03-2023© Livescorebet – 27-02-2023-odds kunnen veranderen

Dramatische week voor Barcelona

Voor Barcelona was dit een week om snel te vergeten en een overwinning op Real Madrid zal ze daar zeker mee helpen. Barcelona verloor namelijk van Manchester United en is uitgeschakeld in Europa. Daarnaast verloren ze afgelopen weekend ook nog eens van Almeria. In een dramatische wedstrijd leek niets te lukken voor Barcelona. Het dreef oefenmeester Xavi tot wanhoop. Toch staat Barça nog altijd zeven punten voor op Real en lijkt er niet zo heel veel aan de hand. Een overwinning op donderdag zal de boel weer flink opschudden en ervoor zorgen dat Barça toch nog op meerdere prijzen kans maakt. Hoewel ze uitgeschakeld zijn in Europa, zijn er dus nog zat Spaanse prijzen te pakken.

Winst van Barcelona levert je net wat meer op dan een overwinning van Real Madrid. Lukt het de mannen van Xavi om Real te verslaan? Dan krijg je hier 3.25 voor! Dat is natuurlijk al een geweldige odd, maar we hebben ook nog een mooie sportweddenschappen bonus voor je gevonden.

LiveScore Bet welkomstbonus

© Livescore Bet – screenshot van 27-02-2023

100% free bet tot € 100 bij Livescore Bet

Speciaal voor nieuwe spelers staat er een welkomstaanbieding klaar waarbij je een gratis weddenschap tot wel € 100 kunt krijgen. Je dient 24 jaar of ouder te zijn en kunt je aanmelden via de links op deze pagina. Heb je al vaker gespeeld bij deze bookmaker? Pak dan elke week € 20,00 in free bets. Of verdien een free combi bet van € 10,00. Zo staat er voor iedereen een mooie Livescore Bet bonus klaar! Meld je dus snel aan.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.