Borussia Dortmund – RB Leipzig quoteringen en wedtips 03-03-2023

Bas Hosselman
28. februari 2023

Op vrijdag begint je voetbalweekend wel met een heel lekkere wedstrijd in de Bundesliga. Borussia Dortmund speelt in eigen huis tegen Leipzig. Bij die wedstrijd hebben niet alleen goede odds gevonden, maar ook een paar speciale wedtips.

Spannend in de top vijf van de Bundesliga

De top vijf van de Bundesliga staat binnen vijf punten van elkaar en daarom is de kampioensstrijd enorm spannend. Bayern München staat op de eerste plek met 46 punten, maar Dortmund heeft evenveel punten en staat tweede. Union Berlin staat op de derde plaats met 43 punten en op de vierde plek staat RB Leipzig. Op vrijdag is er dus een wedstrijd tussen de nummer twee en vier van de Bundesliga. Bovendien is er in de DFB Pokal volgende maand ook nog eens een kwartfinale tussen beide ploegen.

PAK DE BETCITY BONUS

De vorm van Dortmund is wel wat beter dan die van Leipzig.Dortmund won de laatste zes wedstrijden op rij terwijl Leipzig slechts drie van de vijf wedstrijden wist te winnen. Daarbij valt ook op dat Leipzig een hoop tegendoelpunten krijgt, ook tegen mindere clubs. Het is dan ook geen wonder dat Dortmund favoriet is bij de bookmakers. Voor we gaan kijken naar de gratis weddenschap bij deze wedstrijd, is het natuurlijk eerst tijd voor de quoteringen en wedtips.

Borussia Dortmund - Leipzig quoteirngen 03-03-2023

© Betcity – 27-02-2023- quoteringen kunnen veranderen

Betting tips en odds bij Borussia Dortmund – Leipzig

Bij zo’n mooie wedstrijd horen natuurlijk goede quoteringen. Die vind je bij Betcity. Voor winst van Borussia Dortmund krijg je 2.20 en winst van Leipzig levert 3.15 op.Tenslotte krijg je voor een gelijkspel het meest met 3.90. Natuurlijk zijn er nog wel meer weddenschappen die de moeite waard zijn. Zo is Borussia Dortmund ongeslagen in de laatste vijf Bundesliga wedstrijden en een Dubbele kans (1X) geeft je dan ook 1.40. Dat is net wat meer dan de 1/2 dubbele kans die op 1.30 staat.

BIJ BETCITY WEDDEN

Beide teams scoren is ook een interessante bet aangezien het slechts twee keer in de laatste tien onderlinge wedstrijden voorkwam dat een van beide ploegen niet wist te scoren. Wat overigens ook opvalt, is dat Dortmund de drie laatste wedstrijden niet heeft kunnen winnen van Leipzig. Daarom dat die odd van 3.90 helemaal niet zo gek is. Wellicht dat er naarmate de wedstrijd dichterbij komt, nog hogere odds naar boven komen met de Betcity odds boost, maar daar is momenteel nog geen sprake van.

BetCity 50 euro free bet

© Betcity – screenshot van 27-02-2023

€ 50,00 welkomstbonus voor nieuwe Betcity spelers

Heb je nog niet eerder bij Betcity gespeeld en ben je 24 jaar of ouder? Dan pak je een mooie welkomstbonus waar je bovendien geen Betcity bonus code voor nodig hebt. Dat levert je een gratis weddenschap op van € 50,00. Door je aan te melden via de link hierboven kom je direct bij de juiste bonus uit. Bij een storting van € 20 of meer pak je een welkomstbonus van € 20,00, maar als je meer dan € 50,00 stort pak je het maximale bonusbedrag van € 50,00!

 

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.