Wedden op F1 Bahrein met 50x je inzet

Bas Hosselman
2. maart 2023

Het gaat weer beginnen! Dit weekend vindt de eerste Formule 1 race van het seizoen plaats. Je kan dus weer als vanouds wedden op Max Verstappen en alle andere coureurs. Onze wedtips en Formule 1 odds zullen je daar zeker bij helpen.

Wie wint de Formule 1 van Bahrein 2023?

Na drie maanden zonder Formule 1, is het wel weer tijd voor een nieuw seizoen. Vanaf vrijdag is het weer zover. Op vrijdag vindt de eerste vrije training plaats in Bahrein, op zaterdag is er de kwalificatie en op zondag vindt de race plaats. De grote vraag is natuurlijk wie de eerste race van het seizoen gaat winnen. Er is natuurlijk een hoop aandacht voor Max Verstappen die een goed testweekend kende vorige week in zijn nieuwe RB19. Dan is er Lewis Hamilton en wilt het team van Ferrari zich natuurlijk revancheren voor het misgelopen seizoen vorig jaar.

 

Sergio Perez lijkt dit jaar serieuze concurrentie te worden voor Max Verstappen. Er zijn een hoop veranderingen, nieuwe coureurs en er komt dit jaar zelfs een race in Las Vegas aan. Maar wie zijn nu de favorieten bij de bookmakers? In de afbeelding hieronder zie je de favorieten op een rijtje met de beste formule 1 wedden odds.

Formule 1 Bahrein odds wedden

© Circus-02-03-2023-odds kunnen veranderen

Win 50 x je inzet als Max Verstappen wint op zondag

Om de eerste race van het seizoen nu net even wat aantrekkelijker te maken hebben we een geweldige bonus voor je gevonden. De Circus super odds voor winst van Max Verstappen in Bahrein staan namelijk op 50.00. Dat betekent dat je 50 keer je inzet kunt winnen als de Nederlander wint in Bahrein op zondag.

Circus super odds Max Verstappen Bahrein

Met deze bonus kun je maximaal € 1,00 inzetten maar daarmee dus wel € 50,00 winnen. Verder is het wel belangrijk om te weten dat deze bonus alleen beschikbaar is voor nieuwe spelers bij Circus en dat je 24 jaar of ouder moet zijn. Voldoe je aan die voorwaarden? Dan kun je je dus gelijk aanmelden en deze mooie bonus pakken. Ook hebben we nog een andere bonus voor je gevonden die zeker de moeite waard kan zijn.

€ 250 aan freebets voor nieuwe spelers bij Circus

Behalve de super odds is er nog een andere Circus bonus waar we je op willen wijzen. Als nieuwe speler kun je namelijk ook opteren voor de Circus welkomstbonus. Daarmee kun je uiteindelijk tot € 250 aan freebets ontvangen. Het is niet mogelijk om deze bonus met de Super Odds te combineren, maar het geeft je wel de flexibiliteit om een sport of wedstrijd te kiezen om je freebets in te zetten. Daarmee kun je dus wedden op de Formule 1, de Eredivisie of een andere sport!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.