Lazio – AZ: de beste tips & Livescore bet quoteringen

Sydnes Meekes
3. maart 2023

AZ en Lazio nemen het in de Europa Conference League tegen elkaar op in de achtste finales. Een pittige loting voor de mannen van trainer Pascal Jansen. Ze komen al vroeg in de Europese week in actie, namelijk op dinsdag 7 maart om 18:45 uur. We hebben de beste wedtips voor je op een rij gezet.

Tip voor nieuwe spelers: wedden op Lazio – AZ is voor nieuwe spelers bij LiveScoreBet door hun sportwedden bonus een schot in de roos: als je nu een account aanmaakt en een eerste weddenschap plaatst van minimaal €10 (minimale odds: 1.50), dan krijg je met de LiveScore Bet bonus een free bet ter waarde van je eerste bet (tot €100).

Lazio-AZ quoteringen bij Livescore bet
© Livescore Bet

Quoteringen & wedtips

4.30 | AZ wint in Italië – Schrik niet, want je leest het goed. AZ zou best eens kunnen stunten in Rome. Hoewel de ploeg van Maurizio Sarri momenteel vierde staat in de Serie A, gaat het een zwaar weekend tegemoet. Het speelt tegen het haast onverslaanbare Napoli, tevens koploper in de competitie. De kans is groot dat ze een flinke tik krijgen en los van de uitslag dinsdag vermoeid aan de aftrap staan. AZ kan juist vertrouwen tanken tegen Vitesse, dat niet lekker in de race zit.

2.67 | Lazio wint en houdt de nul – Lazio scoorde in de laatste 8 wedstrijden slechts 6 keer. Dat is opvallend, zeker gezien het feit dat ze slechts 2 van die wedstrijden verloren. De Italianen geven dus amper iets weg. Grote kans dat het dinsdagavond geen doelpuntenfestijn wordt. Als je al voor een zege gaat voor Lazio, wees spekkoper en kies voor deze optie. Twijfel je nog en zit je achter je laptop? Je kan ook altijd mobiel wedden. Makkelijk om onderweg te doen en binnen een paar minuten geregeld.

3.60 | Minder dan 1.5 goals – Zoals eerder gezegd geeft Lazio heel weinig weg. Als je geen winnaar wil kiezen, dan is dit de perfecte kans om te cashen. AZ gaat vermoedelijk voor een resultaat en zal in zijn handjes knijpen met 0-0. Dan valt er misschien nog iets te halen tijdens de return in Alkmaar.

Het zijn al met al interessante quoteringen voor Lazio – AZ. Sportwedden via voetbal gokken sites is een bonus voor wedstrijden die het spektakel van zichzelf missen. Op die manier kan het erg gunstig zijn dat er dinsdag geen enkel doelpunt valt. Zeker als je hebt gekozen voor de optie ‘minder dan 1.5 goals’.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.