Shakhtar Donetsk – Feyenoord wedden: 50x je inzet

Sydnes Meekes
7. maart 2023

Op donderdag 9 maar gaat ook voor Feyenoord de achtste finale van de Europa League van start tegen Shakhtar Donetsk. Een interessante ontmoeting die beide kanten op kan vallen en dus ook heel interessant is om op te wedden.

De eerste ontmoeting van de twee is een ‘uitwedstrijd’ voor de mannen van Arne Slot. Een uitwedstrijd tussen aanhalingstekens want Shakhtar Donetsk kan door de omstandigheden in thuisland Oekraïne al jaren niet meer in de eigen Donbass Arena spelen. In plaats daarvan zal Feyenoord afreizen naar Warschau. Shakhtar Donetsk speelt sinds vorig jaar haar thuiswedstrijden in het Wojska Polskiego Stadion in de Poolse hoofdstad, het stadion van Legia Warschau.

Dan terug naar de wedstrijd, Feyenoord is in goede vorm en kan een absoluut topseizoen gaan neerzetten. In de Eredivsie gaan ze nog altijd aan kop en hebben ze op een papier ook een makkelijker resterend programma dan de concurrentie. Daarnaast zijn ze ook nog de enige Nederlandse ploeg die actief is in de Europa League nadat PSV en Ajax eerder werden uitgeschakeld in de tussenronde. In deze eerste wedstrijd zal Feyenoord dan ook graag een statement willen afgeven om het vervolgens in de tweede ontmoeting voor eigen publiek af te kunnen maken in de Kuip.

Bij Shakhtar Donetsk zien we een scenario dat precies andersom is. In Warschau zullen naar verwachting veel Oekraïense fans aanwezig zijn en voor Shakhtar zal het dan ook belangrijk zijn om in de eerste ontmoeting een resultaat te behalen.

Circus Super Odd voor Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk

Wedden op Shakhtar Donetsk – Feyenoord bij Circus

Uit alle Nederlandse bookmakers waar je kan wedden op dit affiche zit je bij Circus al helemaal goed. Naast goede odds bieden ze namelijk ook een mooie promotie aan voor nieuwe spelers. Hieronder bespreken we hoe jij 50x je inzet kunt verdienen met wedden op Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk.

verhoogde odd van 50x

Circus biedt elke week verschillende Circus Super Odds aan, en zo ook voor dit duel. Deze Super Odds zijn eigenlijk gewoon odd boosts van wel 50x die jij als nieuwe speler uit Nederland van minimaal 24 jaar oud kunt claimen in de vorm van een welkomstbonus. De Super Odd voor dit duel is @50.00 als beide teams scoren bij Shakhtar Donetsk tegen Feyenoord. Klik slechts op de knop onder de afbeelding hieronder om te registeren bij Circus, vervolgens kun je de aanbieding vinden onder het kopje ‘Super Odds’. Naast de Super Odds is er trouwens natuurlijk ook nog gewoon de reguliere Circus bonus die altijd beschikbaar is als alternatief.

Wedden op Shakhtar Donetsk - Feyenoord

Shakhtar – Feyenoord odds en tips

Naast deze mooie promotie van Circus zijn er natuurlijk nog veel meer interessante weddenschappen waar je op kunt inzetten. Dit is al helemaal interessant als je al een bestaande speler bent gezien je dan helaas niet meer in aanmerking komt voor de Super Odd. Hieronder bespreken we onze favoriete Feyenoord odds voor dit duel tegen Shakhtar. Let wel op dat deze odds een momentopname zijn van 7 maart en ze elk moment kunnen veranderen.

3.10 | Shakhtar wint in eigen huis – Feyenoord wordt als duidelijke favoriet aangewezen door de bookies, dit kunnen we zien aan de vrij hoge odd voor een overwinning van Shakhtar Donetsk. Echter moeten we niet vergeten dat deze ploeg soms geweldig boven zichzelf uit kan stijgen. Zo wonnen ze in de Champions League dit jaar al is 4-1 van RB Leipzig en speelde ze ook gelijk tegen Real Madrid. Dit is dus zeker geen vreemde weddenschap.

4.15 | Feyenoord en beide scoren – Denk je, net als bij de Super Odd dat beide teams gaan scoren (Wat zeker kan mer de flitsende uitbraken van Shakhtar) maar de Feyenoord alsnog scoort, dan geeft Circus zelfs meer dan 4x je inzet terug voor deze weddenschap.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.