Wedden op GLORY 84: Beztati – Petch odds en promoties

Sydnes Meekes
10. maart 2023

Op 11 maart is een van de grootste kickboxingevenementen weer terug in Rotterdam met GLORY 84! Ditmaal staat er een titelgevecht op het programma tussen de Marokkaans-Nederlandse Tyjani Beztati tegen de Thaise Petch. In dit artikel bespreken we alles over wedden op Glory en wat er op het spel staat.

In totaal staan er negen gevechten op de planning voor GLORY 84 in Rotterdam. Zo kun je naast het main event ook genieten van clashes van onder andere de Nederlander Jay Overmeer die het in de welterweight klasse gaat opnemen tegen Jamie Bates. Genoeg gevechten dus om voor te gaan zitten en voor ons ook zeker om te wedden op kickboksen.

Titelgevecht voor GLORY-kampioenschap

Wat staat er op het spel bij het grootste gevecht van deze avond? Beztati, de 25-jarige gaat voor de derde keer in zijn loopbaan de titel in het lichtgewicht verdedigen. Petch is iets ouder met 27 jaar en draagt ook al de  titel voor de featherweight klasse. Wint Petch deze clash dan is hij dus kampioen in twee gewichtsklassen tegelijk. In 2019, al vier jaar geleden, was de laatste keer dat iemand dat ook bij elkaar gebokst kreeg.

Odds voor Beztati – Petch wedden

Wil je gaan wedden op dit duel is het natuurlijk heel belangrijk om eerst te besluiten bij welke bookmaker je dit gaat doen. Voor ons is er een sportsbook Nederland did er uitspringt als het gaat om wedden op GLORY. Bookmaker Unibet heeft namelijk een samenwerking met GLORY en garandeert ons de betere quoteringen maar ook een mooie promotie waar we later verder op in gaan. Maar eerst, hoe zijn de odds precies voor dit duel?

Weddenschappen unibet
Winst Beztati 1.87
Winst Petch 1.90
Beztati wint met KO, TKO of DQ 5.90
Petch wint met KO, TKO of DQ 6.50

Wat opvalt als we naar deze odds kijken is dat Unibet exact dezelfde odds geeft voor de juiste winnaar. Ze geven beide vechters dus precies een even grote kans, dat is niet iets wat je vaak ziet. Wel schat Unibet de kans groter dan Beztati wint met een Knock-Out vergeleken met Petch. Zo kunnen we dus heel voorzichtig stellen dat de odds slechts een klein beetje uitvallen in het voordeel van Beztati. Dit kan echter ook te maken hebben met een licht thuisvoordeel.

Hoge odds bij Unibet voor nieuwe spelers

Unibet heeft voor dit gevecht ook een mooie promotie opgesteld voor nieuwe spelers die willen gaan wedden op Beztati tegen Petch. Deze Unibet Odds Boost is beschikbaar voor nieuwe spelers uit Nederland van 24 jaar of ouder. Hieronder leggen we je precies uit wat de verhoogde odd is en hoe je deze claimt.

Unibet Beztati Petch Wedden

Met de Uniboost van Unibet kun je voor dit gevecht een odds boost van wel 50x keer voor Beztati tegen Petch verdienen. Wanneer je je als nieuwe spelers aanmeld bij Unibet via de knop hierboven loop je slechts het registratieproces door en kun je gelijk gebruik maken van dee promotie. De maximale inzet voor deze actie is 1 euro, dat betekend dat je als nieuwe spelers met een 50x verhoogde odd dus meteen 50 euro kan winnen bij Unibet. Naast de verhoogde odd is de Unibet bonus, ofwel de regulier bonus ook altijd gewoon beschikbaar.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.