Gratis op Europees voetbal wedden bij BetCity

Sydnes Meekes
13. maart 2023

Het Europees voetbal gaat deze week weer door en in zowel de Champions League, Europa League en in de Conference League staan er allemaal mooie en belangrijke wedstrijden op het programma. Zet je in bij BetCity dan verdien je zelfs een gratis weddenschap voor deze speelronde!

Hoe werkt de BetCity Bet & Get actie?

Betcity biedt regelmatig een zogenaamde Bet & Get actie aan. Zoals de naam eigenlijk al suggereert betekent dit dat je, nadat je zelf een weddenschap plaatst, je er een beloning in de vorm van een gratis weddenschap voor terug krijgt. Deze week heeft BetCity er voor gekozen om deze actie in te zetten voor Europees voetbal. Hieronder lees je precies hoe je gebruik maakt van deze actie.

BetCity free bet claimen

Om de actie te starten claim je allereerste ‘Bet & Get Voetbal’ actie op de promotie pagina van BetCity, die kun je vinden via de knop hierboven. De Bet & Get voor Europees voetbal kun je pakken van maandag 13 maart om 9:00 tot woensdag 15 maart om 23:30. Na het activeren van de promotie plaats je een weddenschap van minimaal 10 euro op de Champions League met een minimale odd van 1.50. In ruil daarvoor geeft BetCity jou een gratis weddenschap ter waarde van 5 euro voor alle andere Europese wedstrijden van deze week. De kwalificerende weddenschap moet dus op de Champions League worden geplaatst maar de gratis bet is vervolgens ook geldig voor de Conference League en Europe.

BetCity Bet & Get Europees voetbal

Welke wedstrijden staan er op het programma deze week?

Zoals vermeld moet je eerst een kwalificerende weddenschap plaatsen op de Champions League met een minimale odd van @1.50. Gelukkig staat de Champions League garant voor spectaculaire wedstrijden en ook dit weekend zal dat niet anders zijn wat dus ook interessante weddenschappen en odds oplevert. Zodra je de free bet hebt verdiend kun je deze ook inzetten op de Europa League en Conference League deze week. Hieronder het volledige Europese schema van deze speelronde.

Programma Champions League 14 en 15 maart 2023

Allereerst zullen we een kijkje nemen bij de Champions League, de eerste weddenschap om de Betcity free bet te verdienen moet immers op deze competitie worden geplaatst. De volgende wedstrijden staan op het programma voor deze ronde in de Champions League:

  • 14 maart Porto – Inter
  • 14 maart Manchester City – RB Leipzig
  • 15 maart Napoli – Eintracht Frankfurt
  • 15 maart Real Madrid – Liverpool

Europa League programma 16 maart 2023

Zodra je jouw 5 euro free bet hebt ontvangen kun je dus ook op de Europa League inzetten. Daar zijn bij BetCity ook zeer interessante odds te vinden. Zo speelt Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk. Bij een overwinning van Feyenoord biedt BetCity op moment van schrijven een odd van @1.49. Voor een overwinning van Manchester United op bezoek bij Real Betis krijg je zelfs een odd van @2.06 bij Betcity.

  • 16 maart Freiburg – Juventus
  • 16 maart Feyenoord – Shakhtar Donetsk
  • 16 maart Real Betis – Manchester United
  • 16 maart Fenerbahce – Sevilla
  • 16 maart Ferencvaros – Leverkusen
  • 16 maart Real Sociedad – AS Roma
  • 16 maart Saint Gilloise – Union Berlin
  • 16 maart Arsenal – Sporting

Programma Conference League 15 en 16 maart 2023

In de Conference League komen we twee keer Nederlanders tegen. Allereerst natuurlijk met AZ dat je wel 2.85x je geld kan opleveren bij nog een overwinning tegen Lazio. Met AZ kun je dus maximaal profiteren van jouw free bet. Daarnaast komt ook Nederlandse coach John van den Brom in actie met zijn club Lech Poznan.

  • 15 maart Istanbul BB – Gent
  • 16 maart Slovan Bratislava – Basel
  • 16 maart Djurgarden – Lech Poznan
  • 16 maart Sivasspor -Fiorentina
  • 16 maart AZ – Lazio
  • 16 maart Villarreal – Anderlecht
  • 16 maart West Ham – AEK Larnaca
  • 16 maart Nice -Sherrif
Wedden bij BetCity

Andere Europees voetbal en BetCity promoties

Naast de Bet & Get actie voor wedden op Europees voetbal is er natuurlijk ook nog altijd gewoon de reguliere BetCity bonus. Met deze bonus kun je als nieuwe Nederlandse speler van 24 jaar of ouder direct 50 euro aan gratis weddenschappen verdienen na de eerste storting. Mocht je nog geen account hebben bij BetCity is het dan ook zeker de moeite waard om deze ook mee te pakken.

BetCity bonus

BetCity bonus claimen

Als laatste zijn er dan ook nog de odds boosts. Naast de BetCity odds boost zijn er verschillende bet sites Nederland die deze promoties aanbieden en zo ook voor Champions League, Europa League en Conference League wedden. Hieronder zie je de huidige verhoogde quoteringen van de Nederlandse bookies.

Jack's Logo
Verlopen
Heerenveen - PSV: 50x of 100x je inzet als PSV 2x of meer scoort!
Circus Logo
Verlopen
Heerenveen - PSV: PSV wint @ 50.00! (nieuwe klanten)
Unibet Logo
Verlopen
Ajax - Excelsior: Pak 50x je inzet als Ajax wint! (nieuwe klanten)

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.