Geweldige odds voor Feyenoord tegen Shakhtar wedden bij Circus

Sydnes Meekes
14. maart 2023

Donderdag 16 maart is het zo ver en staan de return wedstrijden van de Europa League op het programma, dan gaan we er achter komen welke teams zich gaan plaatsen voor de kwartfinale. Voor Feyenoord betekent dit een volgende zware pot in eigen huis tegen Shakhtar. Nederlandse bet sites Circus is dit niet ontgaan en heeft alvast een mooie promotie klaargezet.

Circus Feyenoord - Shakhtar wedden

Een week geleden was de eerste ontmoeting tussen beide teams in Warschau. Dit liep voor Feyenoord maar net goed af, in de 79e minuut kwamen ze op een 1-0 achterstand door een goal van Jaroslav Rakitskiy. Gelukkig voor Feyenoord wist Ezequiel Bullaude vlak voor tijd, in de 88e minuut, nog net de 1-1 binnen te werken. In deze tweede ontmoeting beginnen we dus weer met een gelijke stand gezien uitdoelpunten tegenwoordig niet meer dubbel worden geteld.

Hoe staat Feyenoord er voor tegen Sjachtar?

Simpel gezegd zou je kunnen zeggen dat een gelijkspel in Warschau betekent dat Feyenoord nu de favoriet is. Volgens bookmaker Circus is Feyenoord flink de favoriet met een odd van @1.52 tegen een odd van @6.75 voor een overwinning van Shakhtar Donetsk. Dit zal vooral gebaseerd zijn op het altijd aanwezige thuisvoordeel met de eigen aanhang in de Kuip in Rotterdam maar ook door het aantal gemiste kansen van Feyenoord op bezoek bij Shakhtar.

Sjachtar Donetsk is daarnaast ook gewoon nog altijd in goede vorm. In de tussentijd hebben ze hun laatste competitie wedstrijd gewonnen met 0-3 tegen Kryvbas Kryvy Rih en staan ze nu met 3 punten voorsprong eerste in de Oekraïense competitie boven Dnipro. Met beide teams in vorm is het dus nog zeker niet gespeeld.

Mogelijke opstellingen Feyenoord – Shakhtar Donetsk

Al worden de opstellingen natuurlijk pas ongeveer een klein uur voor de wedstrijd bekend gemaakt, kunnen we vaak al wel een accurate voorspelling maken door middel van eerdere opstellingen en het laatste nieuws. Welke spelers er is het veld staan is natuurlijk geen onnodige informatie als je op een duel als dit gaat wedden.

Feyenoord

Doel: Wellenreuther
Verdediging: Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman
Middenveld: Wieffer, Kokcu, Szymanski
Aanval: Jahanbakhsh, Idrissi, Danilo

Afwezig: Bijlow, Timber, Walemark

Shakhtar Donetsk

Doel: Trubin
Verdediging: Topalov, Rakitskyi, Matviyenko, Taylor
Middenveld: Kryskiv, Sudakov, Stepanenko, Bondarenko, Zubkov
Aanval: Traore

Odds Feyenoord vs Shakhtar Donetsk

Voordat we naar de mooie Circus promotie voor deze wedstrijd gaan, nemen we eerst nog even een kijkje bij de normale odds om zo een nog beter inzicht te krijgen in de verhouding voorafgaand aan dit duel en alvast een paar wed tips te geven.

Weddenschap circus
Winst Feyenoord 1.52
Over 2.5 goals 1.80
Beide teams scoren 1.96
Correcte score 6.35

Wedden met 50x je inzet op Feyenoord tegen Shakhtar

Meerdere Nederlandse bookmakers hebben een promotie opgezet voor deze wedstrijd. Circus heeft dat gedaan door middel van hun Circus Super Odds. Deze actie is beschikbaar voor nieuwe spelers uit Nederland van 24 jaar en ouder en is, als je in aanmerking komt, er zeker een om is goed naar te kijken. Je kunt namelijk wel een odd boost van wel 50x je inzet verdienen bij winst van Feyenoord. Maar hoe werkt dit precies? Het pakken van deze odds boost voor Feyenoord – Shakhtar is eigenlijk vrij gemakkelijk:

  1. Klik slechts op de knop hierboven of de juiste kaart hieronder om naar Circus te gaan.
  2. Selecteer vervolgens de Super odd van 50x voor een overwinning van Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk.
  3. Je zult nu een popup krijgen om te registreren. Volg de stappen om je aan te melden en zodra dat gedaan is kun je meteen op de odd inzetten.

Let wel op dat je dus minimaal 24 jaar oud moet zijn en in Nederland moet wonen om in aanmerking te komen voor promoties. Naast Circus zijn er ook soortgelijke promoties beschikbaar bij BetCity en Jack’s, deze vindt je samen met Circus in de kaarten hieronder.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.