100x je inzet voor de winnaar bij Ajax – Feyenoord via Unibet

Sydnes Meekes
17. maart 2023

Dit weekend is het weer zo ver, dan staat een van de belangrijkste duels voor de ontknoping van dit Eredivisie seizoen op het programma. Ajax gaat het in eigen huis opnemen tegen Feyenoord. Weet jij wie er gaat winnen? Dan kun je nu 100x je inzet verdienen bij Unibet.

Wat staat er op het spel deze klassieker?

Deze klassieker is het absolute hoogtepunt en dat zie je meteen wanneer je naar de huidige Eredivisie ranglijst gaat kijken. Feyenoord gaat aan dit duel beginnen als koploper met 3 punten voorsprong op Ajax. Ajax heeft echter een veel beter doelsaldo. Dat betekent dat de winnaar van dit duel aan kop gaat in de Eredivisie.

Er zijn dus twee scenarios die we zondag kunnen gaan zien. Of Feyenoord wint en gaat met 6 punten hard op weg naar de titel. Of we gaan een overwinning zien van de Amsterdammers wat betekent dat ze aan kop gaan en Feyenoord het niet meer in eigen hand heeft. Beide teams zullen er dus vol voor moeten gaan dit weekend. Waar Ajax daarnaast ook rekening mee moet houden is dat ze ook kunnen worden ingehaald door AZ als ze verliezen. AZ speelt echter dit weekend tegen FC Twente wat ook geen makkelijk partij is.

Stand Eredivisie (ronde 26) Punten Doelsaldo
Feyenoord 58 33
Ajax 55 45
AZ 53 23

Wedden op Ajax – Feyenoord odds

Dan weer terug naar dit duel. Ajax wordt, ook door de bookmakers, als duidelijke favoriet aangewezen. Unibet geeft Ajax een odd van @1.77 en Feyenoord krijgt een verrassend hoge odd van @4.50. Zelfs de imposante 7-1 overwinning van Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk deze week lijkt daar niks aan te hebben veranderd.

Wat ons daarnaast opvalt is de de odd voor meer dan 2.5 goals @1.56 is. Wat ons betreft niet heel hoog waardoor we denken dat Unibet een open wedstrijd met veel goals verwacht.

100x je inzet bij Unibet

Ook Unibet pakt voor dit duel met haar Unibet odd boosts groot uit. Voor dit duel kun je bij Unibet namelijk wel een verhoogde odd van @100.00 ontvangen. Hieronder vertellen we je precies hoe dit werkt en hoe ook jij deze kunt verdienen.

Unibet Ajax - Feyenoord boost

Als je je als nieuwe speler registreert bij Unibet kun je in de vorm van een welkomstbonus deze verhoogde odd voor Ajax – Feyenoord claimen. Na het registreren kun je dan 1 euro inzetten op jouw verwachte winnaar. Win je? Dan win je dus direct 100 euro. Klik op de knop hieronder om te registeren bij Unibet en dit aanbod te pakken.beteklen

Naast de 100x boost is er ook nog een andere odds boost bij Unibet. Deze komt live op zondag ochtend om 10:00 en is dan op de wedstrijd pagina bij Unibet te vinden. Normaal gesproken was de odd voor een goal van Kudus 2.90 maar een paar uur voor de wedstrijd wordt deze verhoogd naar wel @4.00. Ook zeker een actie om in de gaten te houden dus.

Al met al zijn er dus veel verschillende maar interessante manier om te wedden op Ajax tegen Feyenoord dit weekend. Omdat dit een hele even wedstrijd gaat worden denken we, krijg je voor zowel weddenschappen op Ajax als op Feyenoord mooie odds.

 

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.