Liverpool vs Tottenham Hotspur, houden Reds zicht op quadrupel?

Jeroen van Veen
6. mei 2022

Na de moeizame winst op Villarreal van afgelopen dinsdag mag Liverpool nog steeds op de quadrupel hopen. Met een competitiewedstrijd tegen Spurs op het programma, zal dat nog geen makkelijke opgave worden. Liverpool – Tottenham Hotspur in de Premier League, 7 mei 2022 om 20:45. Claim je Jack’s bonus en wedt op deze kraker in de populairste competitie van de wereld.

Wat moet Liverpool doen om quadrupel te halen?

Liverpool is dus nog in de race voor de nooit vertoonde prestatie in Engeland. De ploeg won de League Cup al, staat in de finale van Champions League en FA Cup en staat met nog vier wedstrijden te gaan één punt achter Manchester City in de Premier League.

Liverpool is de favoriet voor de finale van de FA Cup tegen Chelsea en staat ook voor de finale tegen Real Madrid als favoriet aangemerkt, maar in de Premier League lijkt het moeilijk om nog voorbij City te gaan. De ploeg van Jurgen Klopp heeft op papier een lastiger programma, maar er is hoop. De uitschakeling in de Champions League zal hard aangekomen zijn in Manchester en het rode deel van Liverpool zal hopen dat dat nog door zal werken in de hoofden.

Liverpool moest onverwacht nog een flinke inspanning leveren om langs Villarreal te gaan en dus zal er ook hier weer geroteerd worden, maar omdat Klopp dit als de zwaarste Premier League tegenstander ziet die ze nog krijgen, zal de club toch met een sterke ploeg aan de aftrap komen.

De ploeg heeft de laatste weken amper met blessures te maken en dus hangt de basis voor deze wedstrijd er vooral vanaf wie er nog fris zijn en wie wat meer rust kunnen gebruiken. Bij Spurs zijn verdedigers Sergio Reguilon, Japhet Tanganga en Matt Doherty afwezig, maar met Harry Kane en Heung-Min Son fit en in vorm heeft Antonio Conte vrijwel zijn sterkste ploeg tot zijn beschikking. Je kunt bij de iDEAL bookmakers prima weddenschappen vinden voor deze wedstrijd, lees daarom snel verder voor de beste bets.

Wedden op Liverpool vs Tottenham Hotspur

Jack’s heeft een aantal interessante quoteringen voor deze wedstrijd en dat begint al met één van de Jack’s Specials van dit weekend als bonus sportweddenschappen. Als Son minimaal twee keer op doel schiet en er in totaal meer dan 3.5 doelpunten vallen, kun je een quotering van 7.00 krijgen.

Daarnaast zijn de normale weddenschappen op deze wedstrijd natuurlijk beschikbaar ook bij Jack’s. Zo krijg je een quotering van 1.47 voor een overwinning van de thuisploeg en van 7.00 als Spurs op Anfield zijn Champions League aspiraties in leven houdt met een overwinning. Spurs heeft namelijk nog kans op een top vier plek, met maar twee punten achterstand op Arsenal en vijf op Chelsea.

Liverpool Tottenham Hotspur odds

Zoals zo vaak is Mo Salah de grootste kanshebber op een doelpunt en zijn quotering is dan ook maar 1.92. Omdat Tottenham toch duidelijk de underdog is, is een doelpunt van Kane 3.35 waard. Als zijn collega Son het net vindt is daar 3.90 voor. Dit seizoen staat Son echter al op 19 doelpunten, terwijl Kane er pas 13 in heeft liggen, dus lijkt het beter om op een doelpunt van de Koreaan te wedden.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Jacks Casino & Sport Nieuws