Wedden Eredivisie: PSV wacht eerste serieuze test tegen FC Twente

Stefan Zande
23. november 2023

PSV krijgt geen gemakkelijk wedstrijdje om weer even aan elkaar te wennen na de interlandperiode. FC Twente wacht namelijk in Enschede. De koploper heeft wel genoeg vertrouwen, want het verspeelde nog geen enkel punt dit seizoen in de Eredivisie. De bal rolt vanaf 18:45 uur in de Grolsch Veste.

Bet budget opbouwen met gratis spins in online casino van LiveScore Bet

Wil je een leuk bedrag opbouwen om te gebruiken als welkomstbonus sportweddenschappen? Volg dan de volgende stappen en ontvang spins ter waarde van €35!

• Maak een account aan bij LiveScore Bet
• Meld je binnen 7 dagen aan voor de LiveScore Bet Welkomstbonus
• Zet minimaal €5 in
• Ontvang 175 gratis spins voor Sweet Bonanza
• Profiteer van een bonus van €35 (€0,20 x 175)

Vergeet niet dat de welkomstbonus van LiveScore Bet alleen beschikbaar voor spelers die 24 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen. Na het plaatsen van een inzet van €5 of meer, ontvang je binnen 24 uur een melding waarin staat dat er gratis spins voor je klaarstaan. Deze kun je accepteren. Daarna heb je 3 dagen de gelegenheid om de gratis spins te gebruiken.

Twente - PSV Eredivisie

Twente wil in eigen huis aansluiten bij koploper PSV

PSV draait tot nu toe een heerlijk seizoen is favoriet als het gaat om odds kampioen Eredivisie. De Eindhovenaren hebben een winstserie van maar liefst 12 wedstrijden. In de Champions League doet de ploeg van Peter Bosz ook nog volop mee, want het staat met 5 punten op een gedeelde tweede plaats in de poule. De komende weken zijn wel cruciaal voor PSV, want het schema is als volgt: Twente-uit, Sevilla-uit, Heerenveen-thuis, Arsenal-uit en AZ-uit en Twente-thuis (KNVB Beker). Daarna kan het die winterstop wel gebruiken.

FC Twente zit in een mindere flow, want het speelde achtereenvolgens gelijk tegen FC Utrecht (1-1) en NEC (3-3). Daardoor staan de Tukkers nu op een derde plek, met 9 punten achterstand op PSV en 2 punten verwijderd van Feyenoord. AZ hijgt ze in de nek met een puntje minder. In De Grolsch Veste wordt het waarschijnlijk volle bak, dus ze zijn zeker niet kansloos. En het feit dat de koploper op bezoek komt is voor de spelers zelf ook genoeg reden om extra hun best te doen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!