Opnieuw Feyenoord – AZ, maar nu een topper in de KNVB Beker

Stefan Zande
5. februari 2024

Feyenoord en AZ komen elkaar na afgelopen weekend alweer tegen. Ten opzichte van die wedstrijd is er wel iets veranderd. Deze wedstrijd is alles of niets, want een bekerduel, en nu heeft Feyenoord het voordeel van de eigen fans in De Kuip. Op woensdag 7 februari om 21:00 uur staan beide teams aan de aftrap, dus ga er maar eens goed voor zitten.

Maak een bekeravond nóg specialer met €250 aan gratis weddenschappen

Als je net bent gestart op Livescore Bet, kun je vandaag profiteren van een aantrekkelijke Livescorebet welkomst bonus die op je wacht. Deze bonus biedt je een gratis weddenschap tot wel €250, waarbij je eerste inzet wordt verdubbeld. Om optimaal te profiteren en de kans op aanzienlijke winst te vergroten, volg je eenvoudig deze stappen:

livescore bet bonus feyenoord az

Begin met het aanmaken van een account bij Livescore Bet en stort minimaal €10 op je net gecreëerde account. Zorg ervoor dat je de welkomstbonus activeert voordat je je eerste weddenschap plaatst. Kies een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger om in aanmerking te komen voor de welkomstbonus tot €250.

Belangrijk is om te onthouden dat je de weddenschap binnen 14 dagen na registratie moet plaatsen, anders vervalt deze. Bovendien dien je 24 jaar of ouder te zijn en in Nederland te wonen om gebruik te kunnen maken van deze welkomstbonus bij betting sites Nederland. Dit is een uitstekende manier om de nieuwe week met een voorsprong te beginnen!

Feyenoord heeft hele zware route naar bekerfinale, AZ minder

AZ heeft niks te klagen als het gaat om dit bekerseizoen. Hoewel de gewonnen strafschoppenserie tegen amateurs Quick Boys het begin van het einde was voor de inmiddels ontslagen Pascal Jansen, was dat geen tegenstander van formaat.

Feyenoord schakelde onlangs PSV uit na een nipte overwinning in de achtste finale en moet nu dus aan de bak tegen AZ, de volgende topploeg. Voordeel is echter dat Feyenoord voor de tweede keer op rij thuis mag spelen voor hun eigen fans. Als Feyenoord dat haalt, wordt de tegenstand in de halve finale hoe dan ook minder zwaar. Dan resten alleen nog NEC, ADO, Cambuur, Vitesse, Groningen of Fortuna Sittard. Goed om te onthouden als je wil profiteren van de bookmaker bonus.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!