Koploper Liverpool naar Londen voor clash met Arsenal

Stefan Zande
2. februari 2024

Liverpool staat aan kop in de Premier League, maar het staat er niet zo goed voor als PSV in de Eredivisie. Dit weekend mogen Jürgen Klopp en zijn team afreizen naar Londen voor een clash met Arsenal. Stel het avondeten een uurtje uit, want de wedstrijd begint op zondag 4 februari om 17:30 uur.

Loop binnen met een welkomstbonus tot wel €250

Ben je een nieuwe speler? Dan heb je geluk, want er wacht een aantrekkelijke Livescorebet welkomstbonus op je. Hiermee kun je profiteren van een gratis weddenschap ter waarde van maximaal €250! Je eerste inzet wordt namelijk verdubbeld. Hier is een eenvoudige handleiding om optimaal te profiteren en de beste kans te maken op aanzienlijke winst:

• Registreer je bij Livescore Bet.
• Stort minimaal €10 op je account.
• Activeer de welkomstbonus.
• Plaats een bet op een quotering van 1.50 of hoger.
• Ontvang een welkomstbonus en gratis weddenschap tot €250.

Houd er rekening mee dat je de weddenschap binnen 14 dagen na registratie moet plaatsen, anders vervalt deze. Daarnaast dien je 24 jaar of ouder te zijn en in Nederland te wonen om van deze welkomstbonus bij het Nederlandse sportsbook te kunnen profiteren. Maak je weekend compleet met welkomstbonus sportweddenschappen.

livescore bet arsenal liverpool

Wedden op Premier League-topper: Arsenal – Liverpool

Bij Liverpool was het lang rustig, en zeker sinds ze weer meedoen om de koppositie, maar een mededeling van coach Jürgen Klopp bracht daar verandering in. De Duitse oefenmeester vertrekt na dit seizoen bij zijn club. Klopp zit al sinds 2015 bij The Reds en het lag niet in de lijn der verwachting dat hij zou vertrekken. Nu is de geruchtenmachine begonnen met draaien en zingt de naam van ex-speler Xabi Alonso rond om de Duitser op te volgen. Ook Virgil van Dijk zou twijfelen over zijn toekomst.

Bij Arsenal staat Mikel Arteta aan het roer en dat verloopt prima. De Londenaren staan derde in de Premier League en het staat eind februari in de achtste finale van de Champions League tegen FC Porto. De Gunners hebben ook nog steeds een goede kans op de landstitel met slechts vijf punten achterstand op Liverpool. Bij winst staan ze dus zelfs op twee punten achterstand. Een wedstrijd met grote belangen!

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!