Hersteld Ajax ontvangt ongeslagen koploper PSV in Eredivisie

Stefan Zande
1. februari 2024

Ajax wacht een zware kluif komend weekend in de Eredivisie. Koploper PSV komt op bezoek. Dat zijn altijd al zware wedstrijden voor zowel de Amsterdammers als de Eindhovenaren, maar nu is het met name pittig voor de ploeg van John van ’t Schip. Zijn ploeg is net een beetje hersteld van een zware eerste seizoenshelft, terwijl PSV nog steeds ongeslagen is in de Eredivisie. De topper begint zaterdagavond 3 februari om 20:00 uur.

Cashen voor de topper Ajax – PSV: welkomstbonus tot €250

Ben je nieuw hier? Dan staat er vandaag een mooie kans voor je klaar met de Livescore Bet bonus. Je kunt namelijk profiteren (naast hoge quoteringen) van een gratis weddenschap tot wel €250! Bovendien wordt je eerste inzet verdubbeld. We leggen je graag uit hoe je het maximale uit deze bonus haalt en de kans op aanzienlijke winst vergroot. Volg deze stappen:

1. Maak een account aan bij Livescore Bet
2. Stort minimaal €10 op je account
3. Activeer de welkomstbonus
4. Plaats een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger
5. Ontvang een welkomstbonus van maximaal €250

Let wel op enkele belangrijke punten om de welkomstbonus bij bet sites Nederland te benutten. Zorg ervoor dat je de weddenschap binnen 14 dagen na registratie plaatst, anders vervalt de bonus. Daarnaast dien je minimaal 24 jaar oud te zijn en in Nederland te wonen.

Profiteer van hoge odds bij kraker tussen Ajax en PSV

Het hele seizoen is PSV al favoriet voor de titel bij de Eredivisie odds, zeker na een dramatisch begin van Ajax. In november stonden de Amsterdammers zelfs even op de laatste plek. PSV heeft voor de titel alleen een beetje concurrentie van Feyenoord, al staan de Rotterdammers op meer dan 10 punten achterstand.

quoteringen ajax psv livescore bet
quoteringen ajax psv livescore bet

Een nadeel voor PSV is echter dat Noa Lang weer langdurig geblesseerd is. Tot deze week was Yorbe Vertessen de logische vervanger, maar hij is zo goed als zeker verkocht aan het Duitse Union Berlin. Misschien schuift er dus iemand door uit de jeugd, want op het middenveld ontbreken ook Joey Veerman (geblesseerd) en Ismael Saibari (Afrika Cup). Ook Malik Tillman is nog een twijfelgeval. Dus hoewel PSV de favoriet is, is het voor Ajax geen verkeerd moment om de koploper tegen te komen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!