Feyenoord wil na PSV weer grote ploeg verslaan: FC Twente

Stefan Zande
26. januari 2024

Feyenoord heeft een pittige week met midweeks een kraker in de KNVB Beker tegen PSV en dit weekend meteen een duel met FC Twente, dat ook boven in de Eredivisie meedraait. De kraker gaat van start op zondag om 14:30 uur.

Cashen met gokken: tot wel €250 aan free bets

Speel je voor de eerste keer mee? Dan heb je geluk, want vandaag is een speciale dag voor jou dankzij de Livescore Bet Welkomstbonus. Hiermee krijg je een kosteloze weddenschap tot €250! Wat je inlegt als je voor het eerst meedoet, wordt zelfs verdubbeld. We gaan je stap voor stap begeleiden over hoe je het beste uit deze bonus kunt halen en je kans op aanzienlijke winst kunt vergroten. Volg simpelweg deze stappen om optimaal te profiteren.

Start met het maken van een account bij Livescore Bet, dat onderdeel uitmaakt van de sportweddenschappen bonus Nederland. Vervolgens stort je minimaal €10 op je account om mee te doen. Activeer dan de welkomstbonus en plaats een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger. Afhankelijk van je inzet kun je tot wel €250 aan bonussen ontvangen. Dit is een kans die je niet mag laten liggen!

Houd echter enkele belangrijke punten in gedachten als je gebruik wilt maken van de Livescorebet welkomstbonus. Zorg ervoor dat je de weddenschap plaatst binnen 14 dagen na registratie, anders komt de bonus te vervallen. Daarnaast dien je minimaal 24 jaar oud te zijn en in Nederland te wonen.

Inzetten op Feyenoord tegen directe concurrent FC Twente

Feyenoord moet oppassen voor FC Twente, dat op een derde plek staat, slechts vijf punten achter Feyenoord. De Tukkers zijn aardig bezig met onlangs een overwinning op AZ, maar gingen ten onder tegen NEC, dat zevende staat. Vorige week verloor het in de beker kansloos met 3-1 van PSV. Feyenoord won in de competitie wel met 1-2 op bezoek bij Vitesse. Houd dat in je achterhoofd als je wil inzetten bij Eredivisie bookmakers.

LiveScore Bet

Ook vind het plaats in de Kuip, waar Feyenoord over het algemeen erg sterk is. Als het Legioen, zoals het Feyenoord-publiek wordt genoemd, achter de fans gaat staan, dan zijn er veel spelers toch onder de indruk.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!