Wedden op Dutch Darts Masters met Van Gerwen, Littler en Barney

Stefan Zande
25. januari 2024

De Dutch Darts Masters staan vrijdag en zaterdag voor de deur. In Den Bosch komen de grootste namen uit de dartswereld bij elkaar om te laten zien wat ze kunnen. In totaal doen er zestien spelers mee, waaronder acht Nederlanders. Vanaf vrijdag 19:00 uur barst het dartsgeweld los in Noord-Brabant, dus ga er maar goed voor zitten.

Cashen met welkomstbonus voor nieuwe spelers: tot €250 gratis

Voor nieuwkomers is het smullen geblazen, want de Livescorebet bonus ligt voor hen klaar en biedt een gratis weddenschap tot €250! Bovendien wordt je eerste inzet verdubbeld. Om maximaal van deze bonus te profiteren en de kans op aanzienlijke winst te vergroten, leggen we je stap voor stap uit wat je moet doen. Volg simpelweg deze stappen om het meeste uit de bonus te halen:

Start met het aanmaken van een account bij Livescore Bet, dat onderdeel is van het sportsbook Nederland. Zet vervolgens minimaal €10 op je account om deel te nemen en activeer de welkomstbonus. Plaats dan een weddenschap op een odd van 1.50 of hoger. Afhankelijk van je inzet kun je tot €250 aan bonussen verdienen. Het is een kans die je niet wilt laten liggen!

Er zijn echter enkele belangrijke punten om te onthouden als je de bookmaker bonus van Livescorebet Nederland wilt gebruiken. Zorg ervoor dat je de weddenschap binnen 14 dagen na registratie plaatst, anders vervalt de bonus. Daarnaast dien je minimaal 24 jaar oud te zijn en in Nederland te wonen.

Welke grote naam is de favoriet bij Dutch Darts Masters?

Luke Humphries is de kersverse wereldkampioen, maar is hij daardoor meteen de favoriet? Niet per se, want een wereldkampioen krijg veel over zich heen en heeft veel andere dingen aan zijn hoofd. Daarbij is het voor alle Nederlanders een thuiswedstrijd en hebben ze het publiek mee. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld, Jermaine Wattimena, Gian van Veen, Vincent van der Voort en Kevin Doets doen namens Nederland mee. Dimitri Van den Bergh vertegenwoordigt België.

quoteringen dutch darts masters
Dutch Darts masters livescorebet quoteringen

Luke Littler, Michael Smith, Nathan Aspinall, Gerwyn Price, Rob Cross en Peter Wright zijn de andere namen die strijden om de hoofdprijs van 24.000 euro. De runner up krijgt ongeveer 12.000 euro bijgeschreven op zijn bankrekening. Michael van Gerwen is recordwinnaar van het toernooi in Nederland. Hij won hem maar liefst vijf keer op rij.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!