RB Leipzig – Leverkusen: topper met Nederlandse sterren

Stefan Zande
18. januari 2024

Bayer Leverkusen komt op bezoek bij RB Leipzig in de Bundesliga. In de achtervolging op koploper Bayern München? Nee hoor, want Leverkusen is de lijstaanvoerder in Duitsland. Bayern staat met vier punten en een wedstrijd minder op een tweede plek. De wedstrijd begint op zaterdag 20 januari om 18:30 uur, dus daarna heb je nog genoeg tijd om je zaterdagavond voort te zetten.

Cash gigantisch met enorme welkomstbonus: tot €250 free bet

Voor nieuwe spelers is het een geluksdag, want de Livescorebet bonus staat voor hen klaar en biedt een gratis weddenschap tot wel €250! Je eerste inzet wordt zelfs verdubbeld. Om optimaal van deze bonus te profiteren en de kans op aanzienlijke winst te vergroten, leggen we je stap voor stap uit wat je moet doen. Volg gewoon deze stappen om het maximale uit de bonus te halen.

Begin met het registreren van een account bij Livescore Bet, dat deel uitmaakt van sportsbook Nederland. Zet vervolgens minimaal €10 op je account om mee te spelen en activeer de welkomstbonus. Plaats daarna een weddenschap op een odd van 1.50 of hoger. Afhankelijk van je inzet kun je tot wel €250 aan bonussen verdienen. Een kans die je niet mag missen!

Er zijn echter enkele belangrijke punten om te onthouden als je de welkomstbonus van Livescorebet Nederland wilt benutten. Zorg ervoor dat je de weddenschap binnen 14 dagen na registratie plaatst, anders vervalt de bonus. Daarnaast dien je minimaal 24 jaar oud te zijn en in Nederland te wonen.

Gokken op RB Leipzig – Leverkusen in de Bundesliga

RB Leipzig geniet dit seizoen van de oplevingen van Xavi Simons. Waar hij vorig jaar in de Eredivisie al mee begon bij PSV, zet hij nu voort in de Bundesliga. De Nederlandse middenvelder scoort er vrolijk op los en is ook niet vies van een assistje hier en daar. Afgelopen week kreeg Leipzig wel een tikje, want het verloor van Eintracht Frankfurt, waar nieuwkomer Donny van de Beek inviel.

screenshot odds leverkusen leipzig

Bayer Leverkusen heeft Jeremie Frimpong in de gelederen, die ook de sterren van de hemel speelt op de flanken. Onlangs wist hij ook bondscoach Ronald Koeman te overtuigen en hij lijkt wel zeker van een plekje in de EK-selectie van Oranje. Nu weet je wel genoeg om te profiteren van de welkomstbonus sportweddenschappen. Succes en veel plezier!

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!