Ajax-beul Hercules gaat voor nieuwe stunt tegen Cambuur

Stefan Zande
15. januari 2024

Het seizoen van Hercules is eigenlijk al geslaagd in de KNVB Beker na de vorige ronde tegen Ajax. Nu moeten de Utrechters het opnemen tegen Cambuur Leeuwarden. Op donderdag 18 januari strijden beide ploegen voor een plek in de kwartfinale van bekertoernooi. De aftrap is om 21:00 uur, dus je hoeft niet te haasten vanuit werk, school of met het eten.

Flinke bonus pakken met tot wel €250 gratis weddenschappen

Ben je nieuw hier? Dan heb je geluk, want vandaag is een geweldige dag voor jou met de Livescore Bet Welkomstbonus. Hiermee krijg je een gratis weddenschap van maximaal €250! Jouw eerste inzet wordt namelijk dubbel beloond. We gaan stap voor stap uitleggen hoe je het maximale uit deze bonus kunt halen en de kans op aanzienlijke winst kunt vergroten. Volg gewoon deze stappen om zoveel mogelijk te profiteren.

Begin met het aanmaken van een account bij Livescore Bet, onderdeel van bet sites Nederland. Daarna zet je minimaal €10 op je account om mee te spelen. Dan activeer je de welkomstbonus. Wed vervolgens op een odd van 1.50 of hoger. Afhankelijk van jouw inzet, pak je tot wel €250 aan bonussen. Een niet te missen kans dus!

Er zijn echter enkele belangrijke punten om in gedachten te houden als je de welkomstbonus van Livescorebet Nederland wilt gebruiken. Plaats de weddenschap binnen 14 dagen na registratie, anders komt de bonus te vervallen. Bovendien moet je minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen.

Wedden op Cambuur tegen bekerstunters Hercules uit Utrecht

Hercules versloeg Ajax in de vorige ronde dus met 3-2 in De Galgenwaard, normaal gesproken te thuisbasis van FC Utrecht. Die locatie is nu niet meer beschikbaar, dus wijken de amateurs uit naar Sportpark Zoudenbalch, het trainingscomplex van FC Utrecht en de thuisbasis van Jong FC Utrecht. Dat betekent ook: veel minder plek voor supporters. Dat is dus een voordeel voor Cambuur, de bezoekende ploeg. Dat betekent ook dat de hoge quoteringen aan de kant van Hercules te vinden zijn. Dus mocht je een poging willen wagen… Vrienden van Hercules-spelers deden het tegen Ajax ook en werden duizenden euro’s rijker.

livescore bet bonus hercules cambuur

Bij Cambuur is cultheld Henk de Jong trainer en samen met zijn spelers won hij in de vorige ronde van FC Dordrecht. Dat ging zonder veel moeite, want het won met maar liefst 0-3. SC Cambuur had een prima generale repetitie, want het versloeg met ruime cijfers in de Keuken Kampioen Divisie: 5-2.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!