Go Ahead Eagles ontvangt directe concurrent Ajax in Adelaarshorst

Stefan Zande
11. januari 2024

Een bericht dat je voorafgaand aan dit seizoen niet zou verwachten: Ajax en Go Ahead directe concurrenten op de ranglijst? Het is toch echt waar, want de Deventenaren doen het verrassend goed en de Amsterdammers klimmen uit een diep dal. Daardoor wordt het zondag een spannend duel om de vijfde plaats, om 14:30 uur trappen ze af.

Pak gigantische bonus: €250 aan free bets voor nieuwe spelers

Begin het nieuwe jaar met de LivescoreBet welkomstbonus en ontvang tot wel €250 aan free bets! Als nieuwe speler profiteer je van deze aanbieding, waarbij je eerste inzet wordt verdubbeld. Volg onderstaande eenvoudige stappen om optimaal te beginnen aan je avontuur bij LivescoreBet:

1. Creëer een account bij Livescore Bet.
2. Stort minimaal €10 op je account.
3. Activeer de welkomstbonus.
4. Plaats een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger.
5. Ontvang een welkomstbonus tot wel €250 aan free bets.

Let op: de weddenschap moet binnen 14 dagen na registratie worden geplaatst, anders vervalt deze. Je dient ook 24 jaar of ouder te zijn en in Nederland te wonen om gebruik te kunnen maken van het gratis wedden bij sportsbook Nederland. Een geweldige manier om het nieuwe jaar te starten!

Wedden op ijzersterk Go Ahead in eigen huis tegen Ajax

Hoewel Go Ahead Eagles het seizoen verrassend sterk begon als je kijkt naar de Eredivisie odds, is de ploeg van René Hake er al sinds 4 november niet meer in geslaagd om te winnen in de Eredivisie. Die laatste overwinning was thuis, met 5-1 van Vitesse. Dat is ook het verhaal van de Deventenaren. In eigen huis een zware kluif, maar buitenshuis een matige middenmoter. Dat imago kunnen ze tegen Ajax in stand houden. Ook kunnen ze de vijfde plek overnemen van de Amsterdammers.

go ahead eagles ajax quoteringen

Ajax hoopt de ellende van de eerste seizoenshelft van zich af te schudden. Een dramatische start van het seizoen werd enigszins hersteld en nu staat de ploeg van John van ’t Schip vijfde. Dus is de sfeer bij Ajax een stuk beter, toch? Nee, want op 21 december ging het met een blamage de kerstdagen in. Amateurclub Hercules versloeg Ajax met 3-2 in de KNVB Beker. Toch is Ajax de duidelijke favoriet met een quotering van 1.75, voor winst van Go Ahead krijg je 3.45 je inzet terug.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!