Real Madrid strijdt tegen rivaal Atlético om finaleplek Supercopa

Stefan Zande
8. januari 2024

Real Madrid en Atlético Madrid zorgen voor een prachtig affiche in de halve finale van de Supercopa de Espana. Op woensdag om 20:00 uur komen de beide ploegen elkaar tegen tijdens het toernooi op Spaanse bodem. Kan Memphis een rol spelen voor de ploeg van Diego Simeone?

Met een bonus het nieuwe jaar beginnen: tot wel €250 aan free bets

Als nieuwe speler kun je vandaag profiteren van de Livescore Bet bonus, die je een gratis weddenschap tot wel €250 oplevert! Je eerste inzet wordt namelijk verdubbeld. Om optimaal van deze bonus te profiteren en de kans op aanzienlijke winst te vergroten, volg je eenvoudig deze stappen:

1. Maak een account aan bij Livescore Bet.
2. Zet minimaal €10 op je account.
3. Activeer de welkomstbonus.
4. Plaats een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger.
5. Ontvang een welkomstbonus van tot wel €250.

Houd er rekening mee dat je de weddenschap binnen 14 dagen na registratie moet plaatsen, anders vervalt deze. Bovendien dien je 24 jaar of ouder te zijn en in Nederland te wonen om het gratis wedden te kunnen gebruiken bij betting sites Nederland. Een fantastische manier om het nieuwe jaar te beginnen!

Wedden op Supercopa Espana: wie doen er mee?

In tegenstelling tot de Johan Cruijff Schaal in Nederland, doen er in Spanje vier teams mee aan de Super Cup. Niet alleen de kampioen en de bekerwinnaar strijden om eremetaal, maar ook de nummer twee van afgelopen seizoen in La Liga en de verliezend finalist van de Copa del Rey. Dit jaar zijn dat Real Madrid, Atlético Madrid, FC Barcelona en Osasuna. Barcelona is recordhouder wat betreft het aantal keren dat de ploeg de beker won.

livescore bet atletico real madrid

Real Madrid is de favoriet in het tweeluik dat een van de finalisten bepaald. De ploeg van Carlo Ancelotti staat samen met Girona aan kop in La Liga. Atlético Madrid volgt op een vijfde plek met tien punten minder. Onlangs versloeg Girona Atlético nog in een onderling duel, mede door een doelpunt van Daley Blind.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!