Wie wordt voor eerste keer wereldkampioen: Humphries of Littler?

Stefan Zande
3. januari 2024

Eén ding is zeker: we krijgen een nieuwe wereldkampioen darts. Michael van Gerwen moest na de kwartfinale al naar huis en sinds gisteren is ook Rob Cross geen kanshebber meer. Luke Humphries en Luke Littler staan tegenover elkaar in de finale. Wie kan zijn zenuwen het beste bedwingen?

Doe mee en ontvang een enorme welkomstbonus: €250!

Ontvang een hartelijk welkom bij LiveScoreBet met een aantrekkelijke welkomstbonus die kan oplopen tot €250! Nieuwe klanten uit Nederland hebben de mogelijkheid om te profiteren van een free bet bonus, gelijk aan 100% van het ingezette bedrag, met een maximum van €250. Om van deze aanbieding gebruik te maken, plaats je binnen 14 dagen na registratie een weddenschap met een notering van 1.50 of hoger.

Het oorspronkelijk ingezette bedrag, met een maximum van €250, wordt verdubbeld en toegevoegd als een free bet. Het is van belang te weten dat de weddenschappen binnen 14 dagen na registratie moeten worden afgehandeld. Bij het gebruik wordt alleen de netto winst uitbetaald. Deze welkomstbonus sportweddenschappen is beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

Gokken op verrassende finale tussen Littler en Humphries

Luke Littler is de grootste sensatie in het darten sinds jaren. De 16-jarige Engelsman was nog niet eens geboren toen Raymond van Barneveld zijn laatste wereldtitel pakte in januari 2007 na een bloedstollende finale tegen Phil Taylor. Nu speelt hij de sterren van de hemel en is hij nog maar één partij verwijderd van de wereldtitel. Zenuwen lijkt hij niet te kennen.

Screenshot wk darts 2024 finale

Dan is daar Luke Humphries, de man met meer ervaring. Hij kwam ook als groot talent opzetten, een aantal jaar geleden. Toen kreeg hij het mentaal moeilijk en leek zijn loopbaan in het darten bijna voorbij. Hij herpakte zich echter en staat nu weer aan de top. Maar is hij opgewassen tegen het onnavolgbare geweld van Littler? De wk darts odds zijn de moeite waard om even te bekijken, zeker als je kunt profiteren van een mooie bonus.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!