Gokken op verrassing Girona tegen Atlético Madrid

Stefan Zande
2. januari 2024

Atlético Madrid reed de afgelopen jaren zonder veel zorgen naar een uitwedstrijd bij Girona. Natuurlijk, de focus was nodig en het ging niet vanzelf, maar het was verre van een topper. Dat is dit seizoen anders. Girona doet mee in de top van Spanje en staat in punten zelfs gelijk met koploper Real Madrid. Atlético moet winnen om aan te haken bij de twee bovenste ploegen.

Waag een gokje en krijg een welkomstbonus van €250!

Ben je een nieuwe speler? Dan is het een mooie dag voor jou, want de Livescore Bet Welkomstbonus ligt voor je klaar. Die bezorgt je een gratis weddenschap van tot wel €250 euro! Jouw eerste inzet wordt namelijk verdubbeld. Wij leggen je rustig uit hoe je optimaal profiteert van deze bonus en de grootste kans maakt op flinke winst. Volg deze stappen:

– Maak een account aan bij Livescore Bet
– Zet minimaal €10 op je account
– Activeer de welkomstbonus
– Wed op een odd van 1.50 of hoger
– Ontvang een welkomstbonus van tot wel €250

Er zijn nog een paar dingen waar je op moet letten, wil je gebruikmaken van de welkomstbonus bij sportsbook Nederland. Je dient de bet binnen 14 dagen na registratie te plaatsen, anders vervalt deze. Verder moet je 24 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen. Dit is lekker aan het nieuwe jaar beginnen!

Girona met Blind favoriet tegen Atlético van Memphis

Girona kent tot nu toe een droomseizoen in La Liga en de bij Ajax verguisde Daley Blind lijkt een van de redenen van het succes. De ervaren Nederlander is geen loopwonder, maar maakt met zijn inzicht het verschil. Afgelopen maand won het bijvoorbeeld nog met 2-4 op bezoek bij FC Barcelona, toch een topploeg. Alleen door een 0-3 verlies tegen Real Madrid in het begin van het seizoen staat de ploeg nu niet aan kop van de competitie.

livescore bet bonus la liga girona atletico madrid

Bij de bezoekers is Memphis Depay eindelijk weer zo goed als fit. Dat is stap één, maar de tweede fase is een basisplek veroveren in het sterrenelftal van Diego Simeone. Dat is niet makkelijk met concurrenten als Antoine Griezmann, Álvaro Morata en Ángel Correa. Sinds een maand doet hij weer mee met wedstrijden en krijgt gemiddeld een half uur speeltijd.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!