Van Barneveld gaat voor plek in achtste finale WK Darts tegen Williams

Stefan Zande
28. december 2023

Raymond van Barneveld is het wereldkampioenschap darts goed begonnen. De Nederlander stroomde in de tweede ronde in en versloeg zijn tegenstander. Nu wacht in de derde ronde de Welshman Jim Williams. Een geduchte tegenstander, want hij versloeg Peter Wright in de tweede ronde. Zorg dat je vrijdagmiddag niet hebt volgepland, want de wedstrijd begint rond 16:15 uur.

Speel mee en ontvang een welkomstbonus van €250!

Ontvang een warm welkom bij LiveScore Bet met een aantrekkelijke LiveScore Bet welkomstbonus van maximaal €250! Nieuwe klanten uit Nederland kunnen profiteren van een free bet bonus die overeenkomt met 100% van het ingezette bedrag, met een maximum van €250. Om van deze aanbieding te profiteren, plaats je binnen 14 dagen na registratie een weddenschap met een notering van 1.50 of hoger.

Het oorspronkelijk ingezette bedrag, tot maximaal €250, wordt verdubbeld en toegevoegd als een free bet. Belangrijk om te weten is dat de weddenschappen binnen 14 dagen na registratie moeten worden afgehandeld bij bet sites Nederland. Bij het gebruik van de sportweddenschappen bonus wordt alleen de netto winst uitbetaald. Deze aantrekkelijke bookmaker bonus is beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

Is Barney de favoriet tegen Williams?

Kijkend naar de wereldranglijst is Van Barneveld de favoriet, want hij staat op plek 29 en Williams moet het doen met plek 47. Maar de tweede ronde van Williams tegen Wright was erg sterk. Hij verpulverde de Schot, die als kanshebber werd gezien voor de wereldtitel. Barney had daarentegen een relatief makkelijke tegenstander, en versloeg hem met 3-1. Williams zit al iets beter in het toernooi, want hij speelde ook al in de eerste ronde. Voor hem wordt het dus zijn derde partij.

livescore bet bonus darts

We weten echter dat Raymond van Barneveld, inmiddels 56, altijd meer kan brengen op het WK dan op andere toernooien. De Hagenaar is niet voor niks de vijfvoudig wereldkampioen. Genoeg reden dus om te wedden op WK Darts.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!