Wedden op Schindler – Wattimena tijdens WK Darts

Stefan Zande
20. december 2023

Martin Schindler en Jermaine Wattimena nemen het tegen elkaar op tijdens de tweede ronde van het wereldkampioenschap darts 2024. Dat lees je goed, de kampioen wordt namelijk pas gekroond op 3 januari 2024, na de finale. De winnaar van 2023 is al bekend, dat was in januari van dit jaar namelijk Michael Smith, nadat hij in de finale won van Michael van Gerwen.

Wie is de favoriet tussen Wattimena en Schindler?

Wattimena en Schindler zijn nog ver verwijderd van die glorie. Op basis van de wereldranglijst is Martin Schindler met plek 26 de duidelijke favoriet ten opzichte van Wattimena met plaats 26. Toch zit Wattimena de laatste weken lekkerder in de wedstrijd. De Nederlander won 3 van zijn laatste 5 partijen, waar de Duitser slechts één keer won te winnen tijdens zijn laatste vijf potjes.

Gratis bets verzamelen bij online casino met Sweet Bonanza

Hoewel darts al genoeg reden biedt om eens een gokje te wagen, maakt Livescore Bet wedden WK Darts nog interessanter. Volg onderstaande stappen en profiteer van bonus die kan oplopen tot €35! Nieuwe spelers krijgen een mooi kerstcadeau als ze meespelen:

1. Registreer je bij LiveScoreBet.
2. Meld je binnen 7 dagen aan voor de LiveScoreBet Welkomstbonus.
3. Stort €5 of meer.
4. Ontvang 175 gratis spins voor Sweet Bonanza.
5. Profiteer van een bonus van €35 (175 spins t.w.v. €0,20).

livescore bet wk darts 2024

Let op: De bonus is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder die daadwerkelijk in Nederland verblijven. Na het plaatsen van een inzet van €5 of meer, krijg je binnen 24 uur een melding dat er gratis spins voor je klaarstaan. Bevestig deze melding en maak binnen 3 dagen gebruik van de gratis spins. Zo activeer je je welkomstbonus en kun je deze inzetten bij bookmakers Nederland.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!