Wedden op Hercules – Ajax in de KNVB Beker

Stefan Zande
19. december 2023

Tijdens de loting, anderhalve maand geleden, dacht Hercules waarschijnlijk nog: een beter moment om tegen Ajax te spelen is er niet. De Amsterdammers bungelden destijds rond de degradatiestreep en verkeerden in een grote crisis. Nu, midden december, heeft John van ’t Schip de leiding over de ploeg en staat Ajax vijfde in de Eredivisie.

Hoe dan ook wordt het een mooi avontuur voor het Utrechtse Hercules, dat uitkomt in de derde divisie. Op donderdag om 18:45 uur staan beide ploegen tegenover elkaar in De Galgenwaard, dat veiliger plaats biedt aan alle toeschouwers. De Galgenwaard is het stadion van FC Utrecht.

Livescorebet Hercules Ajax KNVB Beker

Hercules en Ajax onder de loep: hoe is de vorm?

Sinds Hercules na strafschoppen won van Scheveningen in de KNVB Beker op 1 november, won het nog maar één keer. Dat was tegen Genemuiden op 9 december. Door die mindere reeks neemt Hercules een plek in de middenmoot in.

Ajax wordt steeds vrolijker als het een kijkje op de ranglijst neemt. In de Eredivisie staat het vijfde, alhoewel het gat met de nummer vier nog wel groot is. Het gat met koploper PSV ligt zelfs rond de 20 punten, dus aan het kampioenschap hoeven ze niet te denken. In Europa hebben ze zich net op tijd hersteld voor Europese overwintering. Een 3-1 zege op AEK Athene was genoeg om Conference League-voetbal na de winter veilig te stellen. In de beker speelde het nog niet, want een aantal Eredivisie-ploegen stroomt in de tweede ronde pas in.

Pak indirect free bets met gratis spins in online casino van LiveScore Bet

Wil je een mooi geldbedrag bij elkaar verdienen om te gebruiken voor Hercules – Ajax? Let dan nu even op. Volg onderstaande punten en krijg gratis spins ter waarde van wel €35!

• Maak een account aan bij LiveScoreBet
• Meld je binnen 7 dagen aan voor de LiveScorebet Welkomstbonus
• Stort een bedrag van €5 of meer
• Krijg 175 gratis spins voor Sweet Bonanza
• Geniet van een bonus van €35 (€0,20 x 175 spins)

Houd er rekening mee dat de bonus alleen toegankelijk is voor spelers van 24 jaar of ouder die echt in Nederland wonen. Na het plaatsen van een inzet van €5 of meer op een van de Eredivisie odds, krijg je binnen 24 uur een melding dat er gratis spins voor je klaarstaan. Bevestig deze melding en maak vervolgens binnen 3 dagen gebruik van de gratis spins. Op deze manier kun je je welkomstbonus activeren en inzetten bij sportsbook Nederland.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!