Quick Boys gaat voor stunt tegen De Graafschap in KNVB Beker

Stefan Zande
17. december 2023

De fans van Quick Boys kijken er waarschijnlijk al weken naar uit: de tweede ronde van de KNVB Beker tegen profclub De Graafschap op het eigen sportpark in Katwijk. Op dinsdag 19 december om 18:45 uur begint het feest voor de amateurclub, die serieuze kansen heeft op de volgende ronde in het bekertoernooi.

Voorbeschouwing: stuntploeg Quick Boys ontvangt De Graafschap

De meeste spelers van beide ploegen kennen elkaar al een beetje, want De Graafschap en Quick Boys kwamen elkaar tijdens de voorbereiding op dit seizoen al tegen. Toen waren de Superboeren nipt te sterk met 3-2. Het bekeravontuur van Quick Boys dit seizoen gaat al iets verder terug. In de tweede voorronde van het toernooi won de ploeg al met 0-1 van ADO’ 20 en toen moest de grote stunt nog komen.

Eind oktober kwam NAC naar Katwijk. De Brabanders dus favoriet, zou je denken. Na 25 minuten bleek dat onterecht, want Quick Boys maakte via Nick Boekhuizen 1-0 en gaf die voorsprong niet meer uit handen. Na de nodige blessuretijd barstte het feest los.

Er is motivatie genoeg voor Katwijk, want De Graafschap-aanvoerder Jeffrey Fortes zei na de winst op FC Emmen over de loting: ‘Doe maar een k*ut-amateurploeg, lekker winnen’. De amateurploeg kregen ze, maar waarschijnlijk wel tot op het bot gemotiveerd om het ongelijk van Fortes te bewijzen en de quoteringen op sportsbook Nederland.

Geld pakken met gratis spins in online casino van LiveScore Bet

Wil je een mooi geldbedrag bij elkaar verdienen om te gebruiken voor een gratis weddenschap tijdens Quick Boys – De Graafschap? Dan is nu het moment om op te letten. Volg deze stappen en ontvang gratis spins ter waarde van maar liefst €35!

1. Creëer een account bij LiveScore Bet
2. Meld je binnen een week aan voor de LiveScorebet Welkomstbonus
3. Stort een bedrag van €5 of hoger
4. Krijg 175 gratis spins voor het spel Sweet Bonanza
5. Profiteer van een bonus van €35 (€0,20 x 175 spins)

LiveScore Bet

Onthoud dat de bonus alleen beschikbaar is voor spelers van 24 jaar of ouder die in Nederland wonen. Zodra je een inzet van €5 of meer hebt geplaatst bij een van de beting sites iDeal, ontvang je binnen 24 uur een melding dat er gratis spins op je wachten. Bevestig deze melding en maak vervolgens binnen 3 dagen gebruik van de gratis spins. Hiermee kun je je welkomstbonus activeren en inzetten.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!