Herstelt Leverkusen zich in Duitse bekerfinale na eerste nederlaag?

Stefan Zande
24. mei 2024

Bayer Leverkusen heeft op woensdag voor de eerste keer dit seizoen een wedstrijd verloren. In de Europa League-finale was Atalanta Bergamo met 3-0 te sterk. De grote vraag is nu hoe Bayer Leverkusen omgaat met tegenslagen, want dit is de eerste van het seizoen. De tegenstander in de DFB-Pokal-finale is Kaiserslautern. De aftrap is op zaterdag om 20:00 uur in het Olympisch Stadion te Berlijn. Daar waar het Nederlands elftal over een maand zijn laatste groepsduel speelt tegen Oostenrijk op het EK.

Wedden: Speel nu mee en profiteer van een free bet tot wel €50

Nieuwe spelers uit Nederland die zich registreren bij Livescore Bet worden beloond met een livescore bonus van 500% aan free bets, tot een maximum van 50 euro. Om van deze bonus te profiteren plaats je binnen 14 dagen na aanmelding een weddenschap van minstens 10 euro plaatsen op een bet met een minimale quotering van 1.50.

Zodra je aan de vereisten hebt voldaan, ontvang je binnen 24 uur na de afwikkeling van je kwalificerende weddenschap een bericht waarin staat dat je 3 free bets van 10 euro en 1 free bet van 20 euro kunt accepteren. Je hebt daarna 7 dagen om deze livescore bonus te gebruiken. Houd er rekening mee dat bij het gebruik van een free bet alleen de nettowinst wordt uitgekeerd.

Sportweddenschap bonus zet de belangrijkste voorwaarden voor je op een rij: de bonus is uitsluitend beschikbaar voor personen van 24 jaar en ouder die in Nederland wonen. Nadat je je kwalificerende weddenschap bij sportsbook Nederland hebt geplaatst, krijg je binnen 24 uur een pop-upmelding waarin je de free bets kunt accepteren. Je hebt vervolgens 3 dagen om deze te gebruiken.

Kaiserslautern underdog tegen grote Leverkusen

Bayer Leverkusen was – ondanks de uitstekende vorm dit seizoen – vaak de underdog in grote wedstrijd. Iedereen gunde de stuntploeg, inclusief Nederlander Jeremie Frimpong, alles. Ze werden dan ook kampioen van Duitsland. Nu is Leverkusen zelf de favoriet.

odds kaiserslautern - Leverkusen dfb pokal

Tegenstander Kaiserslautern komt namelijk uit op het tweede niveau van Duitsland. Die ploeg versloeg Köln, Nürnberg, Hertha BSC en FC Saarbrücken op hun weg naar de finale. Die goede reeks liet de ploeg niet zien in de competitie, want het is als dertiende geëindigd in de 2. Bundesliga. De grote favoriet is dus Leverkusen, mocht je een gokje willen wagen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!