Gokken op GP Monaco: Verstappen wil weer winnen op bekend circuit

Stefan Zande
21. mei 2024

#ad Max Verstappen stond afgelopen weekend weer op de hoogste trede van de Formule 1-ladder en is van plan om dat een goed vervolg te geven in Monaco. Een land dat hij goed kent, want de Nederlander is er woonachtig als hij niet met het racecircus de hele wereld over reist. Op zondag 26 mei om 15:00 uur gaan de lichten op groen voor de coureurs.

Voorbeschouwing GP Monaco: herhaalt Max het kunstje van vorig jaar?

De Grand Prix van Monaco is een van de meest iconische races in de Formule 1 en staat bekend om zijn smalle, kronkelende straten en uitdagende bochten. De coureurs moeten hier dus op hun best zijn. Het evenement vindt plaats op het Circuit de Monaco, dat door de straten van Monte Carlo slingert. Door de beperkte ruimte op het circuit is inhalen bijzonder moeilijk, waardoor kwalificatie essentieel is voor een goede startpositie. Die kwalificatie vindt al op zaterdag plaats, mocht je daar de superboost bet365 al willen gebruiken.

welkomstbonus sport formule 1

De Nederlander is opnieuw favoriet voor de race in de ministaat. Vorig jaar kwam hij met maar liefst een halve minuut voorsprong als eerste over de finish. Destijds werden Fernando Alonso en Esteban Ocon tweede en derde. Vorige week werd het een stukje spannender dan de bedoeling was voor Verstappen. Lando Norris kwam in de laatste ronde erg dichtbij en kwam binnen een seconde van Max over de finish. Charles Leclerc werd derde op een kleine acht seconden. De stand in het algemeen klassement is niet zo spannend. Verstappen gaat met 161 punten aan de leiding, gevolgd door Leclerc (113 punten) en Pérez (107 punten).

Extra cashen tijdens Monaco GP met mooie welkomstbonus

De Bet365 welkomstbonus geeft nieuwe gebruikers een geweldige kans om hun avontuur bij betting sites Nederland een vliegende start te geven. Na het storten van hun eerste geldbedrag kunnen ze een royale 500% bonus ontvangen, met tot maximaal 50 euro aan gratis bets.

Het proces om deze welkomstbonus te krijgen is simpel. Nadat je geld hebt gestort op je account, hoef je alleen maar een eerste weddenschap te plaatsen van 5 euro of meer op selecties met individuele odds van minstens 1.20, of op combinatieweddenschappen waarbij elke selectie een minimum quotering van 1.20 heeft. Bij een inzet van 5 euro ontvang je 25 euro aan weddenschappen, en bij 10 euro of meer wordt het volledige bedrag van 50 euro aan je account toegevoegd.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws