Wedden op Vitesse – Ajax: laatste duel in Gelredome ooit?

Stefan Zande
16. mei 2024

Vitesse neemt het dit weekend op tegen Ajax in de laatste speelronde van de Eredivisie en dat wordt een bijzondere wedstrijd. Hoewel er qua eindklassering niks meer op het spel staat, kan dit wel eens een memorabele wedstrijd worden voor de thuisploeg. Vitesse staat financïeel namelijk op de rand van de afgrond en degradeert in het beste geval naar de Keuken Kampioen Divisie. Het duel begint, net als alle andere wedstrijden in de Eredivisie, op 19 mei om 14:30 uur.

Cashen bij Vitesse – Ajax: profiteer van welkomstbonus

Als je als nieuwe speler bij LeoVegas begint, kun je profiteren van de LeoVegas welkomstbonus. Hier is hoe het werkt: Ga naar de LeoVegas-website, maak een account aan en stort minimaal €10. Zorg ervoor dat je de opt-in voltooit. Plaats vervolgens een weddenschap op een selectie met een quotering van 1.80 of hoger. Als je dat hebt gedaan, ontvang je het bedrag van je eerste weddenschap als free bet van maximaal €50.

Bij LeoVegas kun je gebruikmaken van iDeal om te betalen. Houd er echter rekening mee dat de odd van de weddenschap die je met de free bet plaatst ook hoger moet zijn dan 1.80 om in aanmerking te komen voor de bonus. Verder moet je minstens 24 jaar oud zijn en kun je deze sportsbook bonus niet combineren met andere acties.

Voorbeschouwing Vitesse – Ajax: wie is de favoriet?

Volgens de bookmakers Eredivisie is de uitploeg de torenhoge favoriet. Niet gek, aangezien Ajax vijfde staat op de ranglijst en Vitesse laatste. Voor een zege van Ajax krijg je echter alsnog 1.53 keer je inzet terug. Een mooie kans als je wil gratis wedden op voetbal. Die odd zal iets te maken hebben met het feit dat Ajax al zeker is van de vijfde plek. John van ‘t Schip brengt dus mogelijk jonge spelers in en dat zorgt voor een kleinere winkans.

leovegas screenshot

Vitesse is sinds ze zijn gedegradeerd bezig aan een van hun beste fases van het seizoen. Nu er niks anders meer is om voor te strijden dan de eer, loopt het lekker in Arnhem. Eerst won het met 3-2 van Fortuna en afgelopen weekend legde het Heerenveen met 1-3 over de knie in Friesland. Ook zullen de Arnhemmers willen laten zien wat ze kunnen in hun voorlopig laatste Eredivisie-wedstrijd. Dat maakt het een spannende wedstrijd in Arnhem.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!