Manchester United hoopt op herstel tegen Chelsea in Premier League

Stefan Zande
4. december 2023

Manchester United kent nog geen lekker seizoen. Zowel in de Premier League als in de Champions League zit er geregeld zand in de motor bij de ploeg van Erik ten Hag. Nu komt Chelsea op bezoek, dat nog dieper in de problemen zit. Woensdag nemen de twee ploegen het tegen elkaar op om 21:15 uur op Old Trafford.

Pak free bets via gratis spins in het online casino van LiveScore Bet

Wil je een mooi geldbedrag bij elkaar verdienen om te gebruiken om te gratis wedden bij Man Utd tegen Chelsea? Lees en volg dan deze stappen en ontvang gratis spins ter waarde van maar liefst €35!

Welkomstbonus LiveScore Bet

1. Maak een account aan bij LiveScore Bet
2. Meld je binnen een week van 7 dagen aan voor de LiveScore Bet Welkomstbonus
3. Stort een bedrag van minimaal €5
4. Krijg 175 gratis spins voor het spel Sweet Bonanza
5. Profiteer van een bonus van €35 (€0,20 x 175 spins)

Vergeet niet dat de bonus alleen toegankelijk is voor spelers die 24 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Nederland. Nadat je een inzet van €5 of meer hebt geplaatst, ontvang je binnen 24 uur een bericht waarin wordt aangegeven dat er gratis spins beschikbaar zijn. Bevestig dit bericht en maak vervolgens binnen 3 dagen gebruik van de gratis spins. Hiermee kun je jouw welkomstbonus verzamelen en inzetten op sportweddenschappen.

Gokken op Manchester United – Chelsea in middenmoot

Hoewel Chelsea nog lager staat dan Man Utd, zitten de Londenaren iets beter in het seizoen dan de ploeg van Erik ten Hag. Zo speelden The Blues vorige maand nog met 4-4 gelijk tegen Manchester City en wonnen ze met 3-2 van Brighton. Qua blessures zit het ook wel goed, want Chelsea speelt dit seizoen geen Europees voetbal. Bij de bet sites Nederland is het spannend qua quoteringen van beide ploegen.

United blameerde zich vorige week tegen Galatasaray door met 3-3 gelijk te spelen in een knotsgek Champions League-duel. André Onana ging toen twee keer toe flink in de fout, waardoor Hakim Ziyech twee keer kon scoren. Afgelopen weekend verloor het met 1-0 van Newcastle United. Het is de vraag hoe veel krediet Erik ten Hag nog heeft bij de ploeg die momenteel zevende staat in de Premier League.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!