PSV kan Sevilla genadeklap uitdelen in Champions League

Stefan Zande
27. november 2023

PSV staat voor een hele belangrijke Champions League-wedstrijd. De Eindhovenaren reizen af naar Spanje om het op te nemen tegen Sevilla. De Spanjaarden staan momenteel laatste in de poule en kunnen overwintering in de Champions League vergeten ze verliezen van PSV. De aftrap is op woensdag om 18:45 uur in stadion Ramón Sánchez Pizjuán.

Cashen in het online casino en daarna gebruiken voor Sevilla – PSV

Wil je een aantrekkelijk bedrag opbouwen om te gebruiken als sportweddenschappen bonus bij Sevilla – PSV in de Champions League? Volg dan deze stappen en ontvang gratis spins ter waarde van €35!

1. Registreer je bij LiveScore Bet
2. Meld je binnen 7 dagen aan voor de LiveScore Bet Welkomstbonus
3. Plaats een inzet van minimaal €5
4. Ontvang 175 gratis spins voor het spel Sweet Bonanza
5. Profiteer van een bonus van €35 (€0,20 x 175 spins)

Onthoud dat de LiveScoreBet bonus alleen beschikbaar is voor spelers van 24 jaar of ouder die in Nederland wonen. Na het plaatsen van een inzet van €5 of meer, krijg je binnen 24 uur een melding waarin staat dat er gratis spins voor je klaarstaan. Accepteer deze melding en gebruik vervolgens binnen 3 dagen de gratis spins. Hiermee kun je je welkomstbonus opbouwen en inzetten op sportweddenschappen.

Gokken op Sevilla – PSV: Eindhovenaren bij winst mogelijk zeker van KO-fase

Voor PSV staat er nog iets belangrijkers op het spel dan de genadeklap uitdelen aan Sevilla. Als de ploeg van Peter Bosz wint en Lens verliest bij Arsenal, dan is het zeker van overwintering in de Champions League. De Eindhovenaren hebben nu namelijk 5 punten, net als Lens. Mocht PSV winnen en Lens verliezen, dan is het verschil drie punten met nog één wedstrijd te spelen. Die wedstrijd doet er niet meer toe, omdat PSV een beter onderling resultaat heeft.

Bij de betting sites Nederland is er geen duidelijke favoriet. De quoteringen zijn ongeveer gelijk, al heeft Sevilla het thuisvoordeel. Het maakt dus niet uit wie je als winnaar kiest, je krijgt voor beide bets een mooie odd. Een gokje op een goal van Luuk de Jong tegen zijn oude ploeg maakt daar natuurlijk een nog mooiere quote van. De Nederlander is dit seizoen al lekker op schot.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!