Manchester City – Chelsea wedden: odds en wedtips

Sydnes Meekes
19. mei 2023

Gaat Manchester City het kampioenschap pakken dit weekend tegen Chelsea? Een heel interessant duel om op te wedden dus. Wij blikken hier alvast vooruit op dit duel en bespreken de beste Manchester City odds voor onze Toto voorspelling.

Manchester City zou zondag als Premier League- kampioen aan de aftrap kunnen staan ​​tegen Chelsea. Manchester City zou zondag als Premier League- kampioen aan de aftrap kunnen staan ​​tegen Chelsea. Mocht Arsenal zaterdag verliezen van Nottingham Forest, dan zou de ploeg van Pep Guardiola al een vijfde titel in zes jaar hebben behaald, terwijl de kampioenen een beroemde treble naderen. Zelfs als de Gunners minder dan 24 uur eerder winnen, zou nog een City-overwinning voldoende zijn na een verbluffende vorm.

Na zich te hebben gekwalificeerd voor de Champions League-finale en met een FA Cup-finale in het verschiet, zal City binnenkort de eerste van wat ze hopen dat drie trofeeën zullen zijn in de komende weken afvinken. Chelsea speelt ondertussen voor heel weinig. Terwijl interim-manager Frank Lampard het had over spelen voor trots, is het op dit moment moeilijk om daar veel van te zien.

 

City op volle sterkte

Nu de titel nog steeds niet gewonnen is, zal Guardiola zeker op volle sterkte gaan. Aan hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen heeft de City-baas de laatste tijd weinig gesleuteld en als hij dat nu zou doen, zou dat misschien een verkeerd signaal afgeven.

Nathan Ake is nog steeds niet fit, hoewel er geen nieuwe zorgen over blessures zijn. Tegen Real Madrid liet City ook ziet dat met de afwezigheid van bijvoorbeeld Ake het alsnog een geweldig team heeft.

Voor Chelsea zal Lewis Hall waarschijnlijk doorgaan als linksback zonder dat Ben Chilwell of Marc Cucurella fit zijn. Elders wordt niet verwacht dat N’Golo Kante opnieuw zal spelen, naast Mason Mount, Reece James en Armando Broja.
 


 

Odds Manchester City tegen Chelsea

Door het aanvallende en aantrekkelijke voetbal van Manchester City zijn bijna al hun wedstrijden wel interessant voor sportweddenschappen. Zet daar een ploeg van Chelsea tegenover dat de ene wedstrijd weer helemaal de goede kant op lijkt te gaan en de andere wedstrijd er weer niks van bakt. Een goed recept voor spektakel. Ook deze wedstrijd verwachten we een hele open wedstrijd waar, vooral de sterren van Manchester City, veel kansen voor de goal zullen krijgen en zullen gaan proberen om een grote uitslag neer te zetten. Omdat ze net van een monsterzege tegen Real Madrid afkomen en hier de titel kunnen pakken zal hier veel motivatie voor zijn.

Wat gelijk opvalt in onze odds vergelijking van de bookmakers Nederland hieronder is dat de bookmakers Chelsea eigenlijk vrijwel geen kans geven. Sterker nog, ze geven ze niet eens een kans voor een gelijkspel. Voor een City overwinning ligt de Toto odd rond de @1.25 terwijl de wedden op Chelsea winst odd wel tegen de @11.00 is.


 

Onze Toto Manchester City vs Chelsea voorspelling

Het zou vreemd zijn om meteen naar Manchester City te wijzen als winnaar van dit duel, vooral als ze tegen een Chelsea-team spelen dat niet veel kan presteren. En met niet presteren bedoel we dan ook dat Chelsea eigenlijk helemaal nooit scoort. Op bezoek bij misschien wel de beste club ter wereld op dit moment met Manchester City zal ook dit een onmogelijke opgave worden voor Chelsea en Lampard.

Onze verwachting is dan ook een 3-0 overwinning en correcte score voor Manchester City waarmee ze het kampioenschap zullen binnen halen. Voor deze uitslag geeft Toto een odd van @6.75.