Verstevigd Ajax derde plek tegen Utrecht? Nu 50x je inzet!

Sydnes Meekes
18. mei 2023

Op zondag 21 mei gaat Ajax het in eigen huis opnemen tegen FC Utrecht. Een wedstrijd die historisch gezien altijd lastig blijft te zijn voor Ajax. Als we het over wedden op Ajax hebben dan wordt het echter weer een heel ander verhaal. Dan zien we namelijk dat het heel interessant is met bijvoorbeeld de promotie van Circus. In dit artikel bespreken we alles rondom deze wedstrijd waaronder de beste odds en acties.

De aftrap voor Ajax – FC Utrecht staat gepland voor zondag 21 mei om 14:30 in de Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax in Amsterdam.

Onderlinge resultaten Ajax – FC Utrecht, een altijd spannend duel

Zoals al even kort vermeld is Ajax tegen FC Utrecht altijd een wedstrijd waar Ajax alles moest geven wil het met 3 punten naar huis gaan, of wil het in dit geval de drie punten in eigen huis houden.

Ajax en FC Utrecht hebben een behoorlijk solide onderling resultaat. Ze troffen elkaar de afgelopen seizoenen al 39 keer, waarbij Ajax 19 wedstrijden won en FC Utrecht 11 wedstrijden. Een aantal van 9 wedstrijden eindigde in een gelijkspel. Ajax scoorde 70 goals in de onderlinge ontmoetingen, terwijl FC Utrecht 45 goals wist te scoren . De algemene leider in de onderlinge resultaten is dus Ajax met 19 overwinningen, terwijl FC Utrecht slechts 11 keer won.

Ajax vs FC Utrecht odds

Om een goed beeld te krijgen van de verhouding voorafgaand aan deze wedstrijd hebben we een odds vergelijking gemaakt van een aantal Nederlandse bookmakers. Je zou normaal snel Ajax kiezen als lichte favoriet, maar met een lastige wedstrijd tegen degradant FC Groningen afgelopen week en FC Utrecht dat de huidige topscorer in hun team heeft, zal dit niet per se heel makkelijk gaan worden.

Als we naar de onderstaande odds kijken zal het dus geen nieuws zijn dat Ajax als favoriet wordt neergezet. Wat ons wel opvalt is dat het verschil wel heel groot is met een gemiddelde Ajax odd van @1.25 tegen een gemiddelde van FC Utrecht van @9.50. Verwacht je een verassing van FC Utrecht dan is deze wedstrijd dus een hele interessante optie om te wedden. Ga je er juist vanuit dat Ajax wint en AZ achter zich houdt? Dan kun je beter even verder lezen voor de Circus promotie die we hebben voor Ajax.

 

50x je inzet bij Circus

Zoals gezegd moesten de sportwedders even door scrollen als je op Ajax wilt inzetten. De reguliere odd voor een standaard overwinning voor Ajax is namelijk niet super hoog. circus heeft echter een Circus Super Odd klaar gezet waarmee je wel 50x je inzet kunt krijgen, hoe werkt dat precies?

Ajax.- FC Utrecht Circus odds

Een circus Super Odd is een soort alternatieve welkomstbonus  waarmee je eenmalig een hele hoge odd kunt krijgen en dus heel veel winst kunt pakken als nieuwe speler. Je kiest dan voor deze Super Odd ofwel verhoogde odd in plaats van de reguliere Circus welkomstbonus. Voor deze wedstrijd is de odd voor een Ajax overwinning voor nieuwe Circus spelers verhoogde naar wel @50.00. Met een inzet van 1 euro kun je zo 5o euro winnen. Om de Super Odd te claimen klik je op de gele knop hieronder, selecteer je de odd voor Ajax en registreer je een nieuw account. Na je eerste storting ben je vervolgens klaar om in te zetten.

 

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.