Marokko Unibet odd boost van 100x als Marokko de WK finale bereikt

Sydnes Meekes
13. december 2022

De laatste halve finale van het WK komt er aan tussen Marokko en Frankrijk. De Nederlandse bookmakers bieden weer verschillende acties en waaronder een van onze favoriete, de Marokko Unibet odds boost van wel 100x.

Marokko en Frankrijk op weg naar de finale

Voor beide teams hangt er veel van deze halve finale af en de spanning zal dan ook in beide kampen hoog oplopen. Marokko is overduidelijk de grootste verassing van dit toernooi door als eerste Afrikaanse land ooit de halve finale van het WK te halen. Waar minder over word gesproken is Frankrijk, misschien dachten we dat ze wel even naar de finale zouden lopen? Echter is dit ook voor Frankrijk een mooi moment. Zouden ze een tweede wereldtitel op rij kunnen veroveren ondanks de afwezigheid van sterren als Benzema, Pogba, Kante en Nkunku?

Unibet Marokko – Frankrijk wedden

Als we naar de odds gaan kijken, kunnen we concluderen dat Unibet een duidelijke favoriet heeft aangewezen. Voor een overwinning van Frankrijk geven ze op 13 december nog een odd. van 1.58, op dit zelfde moment is de quotering voor een Marokkaanse overwinning 7.50. Dat staat echter los van alle verassingen van Marokko en andere landen die we tot zo ver hebben gezien dit toernooi. In andere woorden, alles is nog altijd mogelijk met een revelatie zoals we het team van Marokko toch wel mogen noemen in Qatar.

Hoe werkt de Marokko Unibet x100 odds boost?

Na de reguliere odds hierboven vraag je je misschien af, hoe zit het met de x100 odds boost, die zie ik hier niet in terug? En dat klopt, Unibet heeft namelijk een aantal verschillende verhoogde quoteringen bedacht voor deze wedstrijd.

Hoe gaat de x100 odds boost in zijn werk? De odds boost is voor nieuwe spelers van minimaal 24 jaar. Tijdens het aanmelden krijg je meteen de optie om deze actie te selecteren en als welkomstbonus te claimen.

Marokko WK finale boost Unibet

Na het selecteren dien je slechts jouw registratie af te ronden en kun je beginnen met wedden op het WK bij Unibet. Zet slechts het maximale inzet bedrag van 1 euro in op een overwinning van Marokko tegen Frankrijk en dus een WK-finale plaats van Marokko en je maakt kans op het maximale winstbedrag van wel 100 euro!

Naast de reguliere odds biedt Unibet ook een aantal Frankrijk en Marokko odds boosts aan. Zo geeft Unibet op dit moment een boosted odd ofwel Unibet Bonus van 5.00 als Mbappe de eerste goal scoort, of een odd boost van 3.25 als Olivier Giroud een goal weet te scoren tegen Marokko. Hieronder een overzicht van de selectie odds boosts dat Unibet aanbiedt voor de wedstrijd tussen Marokko en Frankrijk:

Unibet Marokko odds boosts
Let op: deze odds zijn een momentopname van 13 december 2022 en kunnen elk moment veranderen. Bezoek het Unibet Sportsbook voor de actuele odds.

Op zoek naar meer Odds boost voor de wedstrijd tussen Marokko en Frankrijk? bekijk dan ons overzicht hieronder of bezoek onze odds boosts pagina:

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.