WK darts Jack’s free bet en darts profit boost

Bas Hosselman
14. december 2022

Door het WK voetbal zal je bijna beginnen dat er ook nog andere sporten zijn. Op 15 december begint op Alexandra Palace echter het WK darts. Drie weken lang komen de beste darters ter wereld in actie met als doel wereldkampioen te worden. De finale is op 3 januari 2023. Er doen dit jaar 12 Nederlanders mee aan het WK en om het wedden op darts extra interessant te maken hebben we niet één, maar twee bonussen voor je klaar staan!

12 Nederlanders op het WK Darts dit jaar

Van de 96 spelers die op donderdag beginnen aan het wereldkampioenschap darts, zitten maar liefst 12 Nederlanders. Voor we de Nederlandse spelers op het WK bespreken, kijken we eerst hoe het deelnemersveld is opgesteld. Ten eerste zijn eer de top 32 van de Order of Merit, daarnaast doet ook de Top 32 van de Pro Tour Order of Merit mee, gevolgd door nog eens 32 Qualifiers. Dat betekent dat je zowel de grote darts sterren tegenkomt, gemengd met hier een naam waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord heeft.

De spelers van de Order of Merit komen de eerste ronde nog niet in actie. Door een geweldig reeks in de Grand Slam of Darts, wist Raymond van Barneveld nog net de 32e plek te pakken. Michael van Gerwen, Danny Nippert, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort vergezellen “Barney” in de Order of Merit. De andere Nederlanders zijn Jermaine Wattimena, Danny Jansen, Geer Nentjes, Niels Zonneveld, Martijn Kleermaker, Jimmy Hendriks en Danny van Trijp. Voor we kijken naar de verschillende bonussen, bespreken we eerst nog de favorieten om het toernooi te winnen en kijken we natuurlijk naar wat odds zijn voor het wedden op WK darts.

 

Jacks WK 2022 profit boost

 © Jack’s WK Darts bonus – screenshot van 14-12-2022

Darts wedden tips: wie zijn favoriet om het PDC Wereldkampioenschap te winnen?

Vorig jaar won Peter Wright het WK darts nadat hij in de finale Michael Smith wist te verslaan. Voor Smith was dit zijn tweede verloren WK finale en hij zal dan ook zoek gaan om dit jaar wel de titel te winnen. Er zijn echter meer kapers op de kust. Van alle 96 darters die meedoen aan het WK darts zijn er volgens de bookmakers een paar toch wel favoriet om het toernooi te winnen.

Wedden op Michael van Gerwen staat bij de bookmakers op de eerste plek met een odd van 3.50 voor winst van het toernooi. Het verschil met Gerwyn Price die op de tweede plek in de favorietenlijst bij het wedden op darts staat met 7.00 is aanzienlijk. Michael Smith geeft 8.50 op en dat is net weer wat meer dan de 11.00 die je krijgt voor een eindoverwinning van Peter Wright. In de top acht van favorieten bij Jacks zien we nog een Nederlander terug. Wedden op Dirk van Duijvenbode staat namelijk op de achtste plek met 26 keer je inzet voor eindwinst op “Ally Pally”.

Jacks Wk darts Freebets

© Jack’s WK Darts bonus – screenshot van 14-12-2022

Twee mooie darts bonussen bij Jack’s

Wedden op WK darts 2023 doe je dit jaar met maar liefst twee verschillende sportweddenschappen. De eerste is een bonus waarbij je voor elke tien weddenschappen op het PDC wereldkampioenschap van € 10,00 een free bet krijgt van € 10,00. Daarbij kun je deze actie herhalen en daarmee nog eens een tweede free bet krijgen. Zet je dus € 100 in verspreid over tien PDC WK bets, dan pak je één free bet van tien euro.

De tweede Jack’s bonus voor gokken op darts is een 10 profit boosts van 25% die je ontvangt na het storten van € 20,00. Tijdens het storten kun je de bonus activeren en krijg je de profit boosts bij je free bets & extra’s in je account te staan. Hierna kun je vijf profit boosts van 25% inzetten op live bets bij het WK darts en de andere vijf kun je gebruiken bij pre match weddenschappen. Bij deze bonus gelden minimale odds van 1.50 en je kunt maximaal € 1.000 inzetten en maximaal € 150,00 extra winst behaald worden. Door de links op deze pagina te gebruiken, kom je direct uit bij Jack’s en worden de bonussen na het aanmelden zichtbaar.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Jacks Casino & Sport Nieuws