Wedden op Martijn Kleermaker – XIcheng Han WK Darts

Bas Hosselman
15. december 2022

In de eerste ronde van het WK darts komen er gelijk een aantal Nederlanders in actie. Martijn Kleermaker deed vorig jaar ook al mee en komt als laatste in de eerste ronde in actie. Hij neemt het op tegen debutant Xicheng Han. Hoe kun je het beste wedden op deze match? We bespreken de beste odds en natuurlijk een mooie bonus.

Wat zijn de kansen van Kleermaker op het WK darts?

Vorig jaar gooide Martijn Kleermaker hoge ogen door niet alleen Simon Whitlock, maar ook Joe Cillen te verslaan. Toch kwam Kleermaker te kort in de zestiende finale tegen James Wade. Ook dit jaar laat de Dutch Giant bij tijd en wijle zien echt bij de top van de mondiale dartswereld te behoren. Zo won hij eerder al van Nathan Aspinall en Michael Smith. Wat dat betreft zou Kleermaker zeker een kans moeten hebben om de eerste ronde te overleven.

WEDDEN OP WK DARTS BIJ BETCITY

Toch is de grote vraag natuurlijk hoe ver Kleermaker kan komen? Wordt het dit jaar misschien de achtste finale of zelfs wel meer? The Dutch Giant is een van de 12 Nederlanders uit de 96 deelnemers die een gooi doen naar het wereldkampioenschap. De bookmakers Nederland verwachten niet dat Kleermaker zomaar bij de laatste acht gaat komen en een eindoverwinning levert je 401 keer je inzet op.

Is Martijn Kleermaker favoriet tegen Xicheng Han? Martijn Kleermaker odds en wedtip

Kleermaker mag dan geen favoriet zijn om het WK Darts 2022 te winnen, maar wat zijn zijn kansen in de eerste wedstrijd tegen zijn relatief onbekende tegenstander? De bookmakers verwachten, net als wij voor onze wedtip, dat Kleermaker niet in de problemen zal komen in de eerste ronde. Dat zie je terug aan de odd van 1.12 voor winst van The Dutch Giant. Xicheng Han staat op 6.00 voor een overwinning.

Betcity odds Martijn Kleermaker - Xicheng Han
©Betcity – 14-12-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Bij het WK darts zijn een hoop odds en weddenschappen beschikbaar, maar natuurlijk wel minder dan bij wedden op voetbal of andere sporten. Toch zullen er voor het wedden op WK darts veel verschillende weddenschappen beschikbaar. Behalve wedden op de eindwinnaar kun je ook op correcte scores inzetten en kiezen wie de King of the Oche wordt. Dat houdt in dat je inzet op de matchwinnaar, hoogste checkout en meeste 180’ers Denk jij dat Kleermaker King of the Oche wordt, dan pak je hier bij Betcity 2.30 voor tegenover 36.00 voor XICheng Han.

Hoe krijg je een Betcity WK darts free bet?

Nieuwe spelers krijgen bij Betcity een welkomstbonus in de vorm van een freebet tot € 50,00 bij je eerste storting. Dat is echter niet de enige bonus. Zo verwachten we bij het WK darts ook nog wel free bets en verhoogde quoteringen bij speciale dartwedstrijden. Het kan dus zeker geen kwaad om je nu al aan te melden, die € 50,00 Betcity bonus te pakken om daarna een andere darts bonus te verzilveren.

PAK € 50 FREE BET BIJ BETCITY

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.